субота, 31 липня 2021 07:00

Гіперреалістичні ляльки дозволяють батькам впоратися з викиднями

Гіперреалістичні ляльки дозволяють батькам впоратися з викиднями
Ляльки навіть мають вагу справжньої дитини / Liverpool Echo

Батьки, що втратили дитину через викидень чи мертвонародження, тепер використовують гіперреалістичних ляльок, щоб подолати горе.

Ляльок Reborn часто називають "ляльками відродження", оскільки їх створюють художники так, щоб максимально точно імітувати людських немовлят. Вони навіть збільшують їх вагу, щоб створити відчуття, ніби тримаєте справжню дитину. Про це пише Daily Star.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дитина під ключ": викрили схему продажу немовлят за кордон

Деяким це може здатися дивним, але ляльки досить популярні, оскільки приносять втіху батькам, які втратили дитину. Ляльки зазвичай виготовляють з силікону, що створює відчуття людської шкіри. Художники розмальовують силікон вручну, щоб виглядав як шкіра, навіть включаючи кровоносні судини, і покривають їх штучними віями.

У 2016 році Кортні Стодден показала в соцмережах свою ляльку, яку сама створила після того, як у неї стався викидень. З тих пір запустила бізнес.

Скорботні батьки - не єдині покупці. Ляльки також купують ті, хто не може завагітніти.

Жінка в Марокко, яка народила дев'ять немовлят, розповіла, як їй важко. Діти досі в інкубаторах. Їм змінюють до 100 підгузників в день і дають 6 л молока. 26-річна Халіма Сіссе народила їх в клініці в марокканському місті Касабланка 5 травня. Вона побила світовий рекорд, встановлений Надею Сулеман в 2009 році, яка народила вісім дітей, які вижили.

Зараз ви читаєте новину «Гіперреалістичні ляльки дозволяють батькам впоратися з викиднями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі