неділя, 18 серпня 2019 16:10

Німеччина вводить жорсткі правила для біженців

Німеччина вводить жорсткі правила для біженців
У Німеччині розповіли про нові умови скасування статусу біженця. Фото: JKL

Уряд Німеччини вводить нові умови скасування статусу біженця.

Зокрема правила стосуватимуться біженців з Сирії, які отримали прихисток в Німеччині, але продовжують відвідувати свою рідну країну. Про це розповів міністр внутрішніх справ Німеччини Хорст Зеехофер.

"Ті, хто, будучи сирійським біженцем, регулярно проводить відпустку в Сирії, не мають серйозних підстав стверджувати, що їх в Сирії переслідують. Ми повинні скасувати їх статус біженця", - зазначив він.

Міністр впевнений, що Федеральне відомство у справах іноземців невідкладно запускатиме відповідну процедуру, як тільки дізнається про візити біженців в рідну країну. За словами Зеехофера, німецька влада уважно слідкує за розвитком ситуації в Сирії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Туреччина заявила про нову операцію в Сирії

"Як тільки дозволять обставини, ми почнемо здійснювати (депортацію біженців - ред.)", - наголосив міністр.

Американським солдатам дозволено застосовувати вогнепальну зброю у разі виникнення загрози південному кордону США або співробітникам митної служби з боку мігрантів. Постанову, яка розширює повноваження військовослужбовців, підписав керівник апарату співробітників адміністрації США Джон Келлі.

Зараз ви читаєте новину «Німеччина вводить жорсткі правила для біженців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі