понеділок, 14 лютого 2022 17:34

Спецтема: Ворог біля українського кордону

Є причина, яка унеможливлює вторгнення Росії в Україну 16 лютого - CNN

Є причина, яка унеможливлює вторгнення Росії в Україну 16 лютого - CNN
Західне ЗМІ поставило під сумнів можливий напад Росії на Україну 16 лютого. Усе через теплу погоду.  Фото: facebook.com/mod.mil.rus

Російська Федерація найімовірніше не зможе реалізувати сценарій нового вторгнення в Україну 16 лютого через погодні умови.

Цього дня прогнозують теплу погоду, що зумовить бездоріжжя, пише американське видання CNN.

Зазначається, що через багнюку російська техніка не зможе розвинути можливий наступ на Україну. Водночас журналісти зауважили, що Росія все одно має можливості для атаки - авіацією та далекобійною артилерією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військовий табір РФ біля кордонів України "потонув" у багнюці: курйозне відео

Низка Західних ЗМІ раніше повідомили, що ЦРУ та американські військові надіслали НАТО та союзникам інформацію про можливий напад Росії на Україну 16 лютого. Таку ж інформацію союзникам ніби повідомив і президент США Джо Байден.

За його даними, саме таке рішення ухвалив російський президент Володимир Путін, а атака нібито стартує з повітряних ударів. Інформаційне агентство Bloomberg назвало датою вторгнення 15 лютого - на підставі слів анонімних джерел з Білого дому.

Зараз ви читаєте новину «Є причина, яка унеможливлює вторгнення Росії в Україну 16 лютого - CNN». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі