пʼятниця, 20 серпня 2021 10:01

Чоловік ударив ножем вагітну: ненароджена дитина померла, але його за це не судитимуть

Чоловік ударив ножем вагітну: ненароджена дитина померла, але його за це не судитимуть
Чеченець накинувся з ножем на свою вагітну дівчину. Фото: shutterstock

У бельгійській провінції Льєж виходець із Чечні 23-річний Аслан ударив ножем 20-річну співмешканку, яка була на дев'ятому місяці вагітності. Ненароджена дитина померла, а жінка втратила багато крові.

Інцидент стався ще 16 серпня, пише Le Soir.

Чоловік повернувся додому пізно вночі п'яним і посварився із жінкою нібито через плани на шлюб. Під час сварки вхопив кухонний ніж. Завдав жінці ударів у шию та обличчя.

Потім утік. Батьки вагітної викликали "швидку". Жінку госпіталізували. Дитину врятувати не вдалося. За життя жінки борються медики.

Чеченця вже притягувала поліція до відповідальності за домашнє насильство. Його заарештували за замах на вбивство жінки. Притягати до відповідальності за вбивство ненародженої дитини в прокуратурі не будуть. До народження плід ще не є людиною, згідно з кримінальним правом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДТП із п'яним водієм загинула вагітна: що відомо

Людей, які навмисно чи випадково завдають шкоди чи вбивають ненароджених дітей, не можуть покарати, пояснив юрист Рік Ванрезель. Усе через особливості законодавства в Бельгії.

Поблизу Райгорода Гайсинського району на Вінниччині в ДТП загинула 20-річна вагітна. Була пасажиркою мотоблока, в який врізався Chery Tiggo. Водій мотоблока, 32-річний житель Гайсинського району, утік із місця аварії. Його знайшли вдома.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік ударив ножем вагітну: ненароджена дитина померла, але його за це не судитимуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі