пʼятниця, 08 березня 2024 08:36

Спецтема: Війна Росії проти України

Чи будуть американські військові в Україні - Байден зробив заяву

Чи будуть американські військові в Україні - Байден зробив заяву
Президент США зробив нову заяву про підтримку України. Фото: gettyimages.com

Нині світ переживає безпрецедентний момент в історії, оскільки від часів президента Лінкольна і громадянської війни у Сполучених Штатах Америки не було таких ударів по демократії і свободі в США і усьому світі, як сьогодні.

Зараз загрозу демократії і свободі у світі становлять дії путінської Росії. Про це у зверненні до Конгресу сказав президент США Джо Байден.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байден відповів на закиди щодо віку

"Якщо хтось вважає, що Путін зупиниться в Україні, то він не зупиниться! Але Україна може зупинити Путіна, якщо ми будемо разом з Україною і надамо їй необхідну зброю", - сказав Байден.

За його словами, це - все, що нині просить Україна.

"Вони не просять наших солдатів, і жодного солдата американського немає в Україні, і я рішуче налаштований, щоб так і було і надалі", - додав Байден.

Україна може зупинити Путіна, якщо ми будемо разом з Україною і надамо їй необхідну зброю.

Президент Сполучених Штатів Джо Байден на спільному засіданні обох палат Конгресу США заявив, що не поступиться Путіну. Він також пояснив, що безпека Європи може опинитися під загрозою у разі поступок з боку США.

За словами Байдена, допомога Україні блокується тими, "хто хоче піти від нашої ролі в глобальному лідерстві".

Зараз ви читаєте новину «Чи будуть американські військові в Україні - Байден зробив заяву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі