вівторок, 08 березня 2022 19:19

Байден закликав конгрес дати Україні 12 мільярдів

Байден закликав конгрес дати Україні 12 мільярдів
Байден наголосив, що Америка продовжить надавати допомогу Україні. Фото: pravda.com.ua

Президент США Джо Байден закликав Конгрес виділити $12 млрд для допомоги Україні. Про це він повідомив у своєму відеозверненні 8 березня.

"Ціна російської агресії є великою, - каже американський президент. - Але очевидно, що Україна не поступиться. Якщо ми не будемо протистояти нападам Путіна зараз, то ситуація стане лише гіршою. Ми мусимо підтримати український народ. Я закликаю Конгрес ухвалити пакет на 12 мільярдів доларів на підтримку України".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Що тобі дали ці москалі, крім мільйонів?" - український підполковник закликав брата-депутата не ганьбити сім'ю

Байден наголосив, що Америка продовжить надавати допомогу Україні.

"І щоби було очевидно, що ніхто не дозволить Путіну просто забрати те, що він хоче, ми будемо продовжувати надавати гуманітарну, безпекову допомогу, - говорить Байден. - Ми будемо боротися проти тиранії. Люди всюди виступають на захист свободи. Війна Путіна проти України призведе до послаблення Росії, світ стане більш міцним, більш сильним".

Закрите небо переломить хід війни. Це забере перевагу Росії. Так вважає Андрій Піонтковський, російський політолог, який живе у Вашингтоні.

Зараз ви читаєте новину «Байден закликав конгрес дати Україні 12 мільярдів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі