вівторок, 08 березня 2022 19:02

Спецтема: Війна Росії проти України

"Що тобі дали ці москалі, крім мільйонів?" - український підполковник закликав брата-депутата не ганьбити сім'ю

"Що тобі дали ці москалі, крім мільйонів?" - український підполковник закликав брата-депутата не ганьбити сім'ю
Микола Кондрацький закликав свого двоюрідного брата - депутата держдуми Росії, заступника голови комітету з безпеки Анатолія Виборного зупинити війну. Фото: t.me/kharkivlife1/27093

Підполковник ЗСУ Микола Кондрацький звернувся до свого двоюрідного брата - депутата держдуми Росії, заступника голови комітету з безпеки Анатолія Виборного і закликав його не ганьбити сім'ю і зупинити війну.

На опублікованому в мережі відео він закликав брата не ганьбити сім'ю і зупинити війну проти України.

Кондрацький розповів, що його брат активно виступав за анексію Криму в 2014 році, голосував за введення військ на Донбас, активно голосував за визнання так званих ЛДНР.

До Виборного звернувся російською мовою, бо той "рідну мову забув".

"Згадай, брат, як ми гуляли разом в дитинстві, як ми грали у війнушки, як ми ходили по гриби, як ми їздили на риболовлю, як ми ходили на кладовище і провідували наших бабу і діда. Діда, Виборного Михайла Антоновича, який бився і дійшов до Берліна, бився з фашистською нечистю", - почав він своє звернення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Закрите небо переломить хід війни. Це забере перевагу Росії" - Піонтковський

Далі Кондрацький присоромив свого брата-окупанта.

"Хочу запитати у тебе, брате. Коли, на якому етапі ти продав свою душу дияволу, коли ти забув, що твоя Батьківщина в небезпеці. Невже ти не знаєш, що сьогодні летять бомби і ракети, в тому числі і на Шепетівку, де ми з тобою виросли? Що тобі дали ці москалі, крім мільйонів? Ці мільйони підуть, а твоя душа залишиться там!", - запитав підполковник ЗСУ.

Закликав Виборного нічого не боятися. І робити все, аби припинити цю війну.

24 лютого о 4:00 Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Зараз ви читаєте новину «"Що тобі дали ці москалі, крім мільйонів?" - український підполковник закликав брата-депутата не ганьбити сім'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі