субота, 18 серпня 2018 10:34

Яке ж весілля без бійки - соцмережі сміються над поїздкою Путіна до Австрії

Користувачі соцмереж висміюють участь російського президента Володимира Путіна у весіллі голови австрійського МЗС Карін Кнайсль.

На цьому тижні російські ЗМІ повідомили, що лідер Кремля привезе на весілля Кубанських козачий хор. Він прибув до Відня раніше за Путіна і поселився у місцевому готелі. Його забронювали на три дні і три ночі. На сайті держзакупівель Росії повідомляють, що поїздка хору в Австрії буде коштувати 1,8 млн руб. - $27 тис.

Також розповіли, що Путін отримав право спробувати соус, який приготували спеціально для нареченої. Мова йде про "яблучний хрін" - традиційний австрійський соус з натертого хрону і кислих яблук. До нього додають вершки, лимонний сік, сіль і цукор.

Австрійські ЗМІ розкритували Кнайсль за запрошення Путіна. Такий крок псує репутацію країни, повідомляє правоцентристська газета Kronen Zeitung. Heute повідомляє, що австрійці заплатять кілька сот тисяч доларів тільки за забезпечення безпеки. Весілля - це приватна подія. Не ясно, для чого його перетворили на політичну, сказав депутат Європарламенту від Австрійської народної партії Отмар Карас.

Користувачі соцмереж висміюють участь лідера Кремля у церемонії. Називають його весільним підполковником (таке звання мав Путін у ФСБ) . Натякають, кому варто бити пику на випадок бійки. А дехто припускає, що це - просто привід затягнути Путіна поближче до Гааги. Російський карикатурист Сергій Йолкін вважає, що участь Путіна у весіллі - це троянський кінь для Європи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Меркель чіпляється за виживання" - чого чекати від зустрічі з Путіним

  В соцмережах сміються над участю Путіна в австрійському весіллі
В соцмережах сміються над участю Путіна в австрійському весіллі

Російський президент Володимир Путін планує відвідати весілля австрійського міністра закордонних справ 53-річної Карін Кнайсль. Вона запросила його на церемонію особисто. Святкування відбудеться у австрійській Штирії 18 серпня. Путін відвідає дорогою на зустріч із канцлером Німеччини Ангелою Меркель.

Зараз ви читаєте новину «Яке ж весілля без бійки - соцмережі сміються над поїздкою Путіна до Австрії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі