субота, 21 січня 2012 06:00

Льодоступи одягають на взуття зі шпильками

Вінничанка 37-річна Ольга Педоченко на базарі придбала за 99 грн льодоступи.

— Дядько голосно кричав, щоб купували, тоді взуття не буде слизьким, — каже.

Льодоступи у Вінниці почали продавати цього року. Придбати можна на Центральному та Привокзальному ринках. Натягують їх на підошву взуття.

— Роблять їх у Росії. Є для жінок, чоловіків і дітей, — говорить продавець 30-річний Володимир Чмиль. — Жіночі розраховані на взуття із каблуком, вони витягнутіші, мають дірку для каблука. Їх ледь помітно на носку, бо зроблені з тонкої резини. Чоловічі грубші й широкі. Резинками із пружиною покрита вся підошва, але елегантними їх не назвеш. Такі в мене купують чоловіки в села, для грубого взуття з широкою підошвою. Дитячі невеликі за розміром і м'які, їх практично не відчутно на нозі, пружинки там менші.

Жіночі льодоступи найдорожчі, пара коштує 99 грн. Дитячі та чоловічі по 70 грн.

— За три дні, відколи випав сніг, продав близько 100. Уперше льодоступи побачив у Києві. Цього року привіз партію на продаж, — додає Володимир Чмиль. — Даємо місяць гарантії. При щоденному використанні резинки за місяць можуть порватися. Якщо зносяться раніше — поміняємо.

Зараз ви читаєте новину «Льодоступи одягають на взуття зі шпильками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі