вівторок, 31 грудня 2013 13:18

Григорій Чапкіс віддав квіти вінничанці Руслані Антонюк

Автор: фото: Аріна КАНТОНІСТОВА
  Біля службового виходу з Вінницького драмтеатру хореограф  Григорій Чапкіс цілує руку вінничанці Руслані Шафран. У прозорому пакеті чоловік тримає великий капелюх матадора, розшитий золотими нитками. У ньому він танцював у виставі
Біля службового виходу з Вінницького драмтеатру хореограф Григорій Чапкіс цілує руку вінничанці Руслані Шафран. У прозорому пакеті чоловік тримає великий капелюх матадора, розшитий золотими нитками. У ньому він танцював у виставі

12 листопада у Вінниці відбулася благодійна вистава "Звідки беруться діти". У ній задіяли столичних знаменитостей.

Сюжет трагікомедії розгортається в пологовому будинку, де зустрічаються чотири вагітних. У сурогатної матері, яку грає Маша Єфросиніна, роман із заможним чоловіком Андрієм. Його втілює Сергій Притула, учасник "Камеді Клаб". Його дружина бізнес-леді не хоче народжувати, щоб не зіпсувати фігуру. Її роль отримала героїня серіалу "Леся+Рома" Ірма Вітовська.

Актор Володимир Горянський грає терориста з рушницею. В його героя Тимофія має народитися сьома донька. Він захоплює пологовий будинок, де лежить дружина, і вимагає в лікарів дівчинку в утробі замінити на хлопчика.

Ведуча програми "Картата Потата" на "Інтері" Даша Малахова зобразила легковажну "петеушницю", яка відмовляється від дитини.

Хореограф Григорій Чапкіс, 76 років, з'явився на сцені лише на кілька хвилин. У середині першого акту станцював танго у костюмі пікадора.

По закінченню спектаклю йому подарували найбільше квітів. Григорій Чапкіс був у червоному кашеміровому піджаку та картатій сорочці. На шиї краватка зі шкіряного шнурка. Біля коміра він зафіксований залізним круглим закріплювачем, із зображенням матадора на коні. На нігтях актора прозорий лак.

Біля службового виходу з театру Чапкіса перепиняє симпатична білявка в довгій норковій шубі. Для своїх дітей — 7-річного Артура та Яни, 11 років, — вона просить поставити автографи на програмці вистави.

— Дивлюся у ваші очі й розумію, що вас мучить якась проблема, — зітхає Григорій Чапкіс. — От я вчора купив собі джип. У нього ввечері влетів якийсь п'яниця. Слава Богу, мене в машині не було. Не хотів через це навіть їхати на гастролі. Та не міг зрадити дітей, для яких збираємо кошти. Знаю, що таке злидні. Я дитина війни і народився в багатодітній родині у Кишиневі.

Із підписаною програмкою Чапкіс віддає жінці всі подаровані глядачами букети. На прощання цілує їй руку.

— Відчула себе золушкою. Знаменитості ще ніколи мені не дарували квітів, — розповідає із захопленням 32-річна Руслана Антонюк. — Григорій Миколайович написав спеціально для мене: "Наказую бути щасливою!".

За освітою Руслана бухгалтер-економіст. Нині не працює. Розлучена. Дітей виховує сама.

— Діти постійно дивляться "Танці з зірками", говорять, що Чапкіс — найкращий суддя, — каже вона. — Він подарував ще й книжку з автобіографією. Її презентація відбудеться 29 листопада в Києві.

Хореограф запросив Руслану Антонюк наступного ранку поїхати до села Яришівка Тиврівського району. Там розташований інтернат сімейного типу. Актори планували завезти туди фрукти та подарунки.

Дорогою Чапкіс та Руслана багато спілкувалися. У Вінниці перед від'їздом хореографа до Києва вони обійнялися й поцілували одне одного в щічку.

Благодійну виставу організувала компанія life:). Вінниця була 19-м містом, куди привезли акторів. Усі квитки від 30 до 90 грн розкупили за кілька днів до вистави. Зібрані кошти отримають три дитячі будинки — у Вінниці, Хмельницькому та Одесі. До суми life:) додасть 500 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Григорій Чапкіс віддав квіти вінничанці Руслані Антонюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі