понеділок, 05 грудня 2011 05:15

"Дав дві тисячі гривень і сказав, що я любовниця — супер"

Автор: малюнок: Володимир Казаневський
 

З окружної дороги у Вінниці зникли повії. Офіціанти придорожнього кафе "Ескадрон" кажуть, що дівчат не видно кілька місяців.

— Не йде молодняк на вулицю. Нєжні всі стали, тепер в інтернеті свої фотки повиставляли. Та й ганяють нас дуже, — каже одна з повій. Спілкуємося у приміщенні Західного автовокзалу, що неподалік об'їзної. Жінці на вигляд років 40. Під очима темні кола, ненафарбована. Вдягнута у світлу коротку куртку, білу шапку, потерті чорні джинси.

Виходимо на вулицю. Повія запалює цигарку. Під необрізаними нігтями видно бруд.

— Я на вокзалі поки підпрацьовую. Постоянні клієнти спасають. Мають мою мобілку. Мало тепер нормальних зальотних клієнтів. Самі напрашуємся. А вони молодих хочуть. Із старої гвардії нікого і не залишилося. На вокзалі ми з Людкою. То вона як нема куди з клієнтом піти, в туалет суне.

В інтернеті знаходжу 15 анкет вінницьких повій. 35-річна Світлана на фото у чорному пеньюарі. Пропонує секс за 450 грн. Під фото коментар одного з клієнтів. "Был у Светланы, просто супер. Человек отличный, с пониманием относится. В сексе просто бомба, стонет не наиграно", — пише Дмитро.

— Працюю на сутенера. Він половину виручки забирає, — розповідає телефоном повія. — Чоловік понабирав на моє ім'я кредитів. Взяли трикімнатну квартиру, машину "деу". Він її розбив через тиждень. Поламав руки, ребра. Поки лежав у лікарні, познайомився з практиканткою. Коли виписувався, до неї поїхав. Я залишилася з кредитом на плечах та 10-річною дочкою на руках. Ночами пила, вранці йшла на роботу, працюю чоловічим парикмахером. Якось приходить клієнт. Розговорилися, я йому все видала. Він мене запросив на побачення. А ранком дав 2 тисячі гривень і сказав, що я любовниця — супер. З кожним клієнтом намагаюся бути на всі сто його. Наче це моя єдина в житті любов і його зараз заберуть на війну, з якої не повернеться. За квартиру залишилося віддати менше половини.

— У моєї сусідки на будівельній фірмі менеджером працює жінка, їй 36 років. Раніше була проституткою. Зав'язала, бо захворіла на епілепсію. Частий секс і алкоголь викликали припадки. Її не раз викручувало прямо перед клієнтом, — каже вінничанка Ганна.

У базі даних правоохоронців Вінниччини зареєстровані близько 130 повій. Наймолодшій — 16 років, найстаршій — 57. Повії з траси були найдешевші. Удень за оральний секс брали 25–50 грн. За звичайний — 50–150. Уночі розцінки вдвічі вищі. Повії, яких замовляють по інтернету, беруть 400–600 грн.

— 2011-го на облік поставили ще 17 жінок, — говорить 35-річний Володимир Плотиця, виконувач обов'язків начальника відділу боротьби із кіберзлочинністю та торгівлею людьми при обласній міліції. — Повії пішли з дороги і зараз вони в інтернеті. Анкети розміщають в соціальних мережах. В основному це студентки та дівчата з районів. Зараз штрафуємо за заняття проституцією на 200 гривень. Із січня штрафи зростуть до 2 тисяч.

 

Розмір грудей не має значення

Кілька салонів обласного центру пропонують еротичний масаж. Півгодини коштує від 300 грн.

Запрошують на роботу дівчат. Дзвоню в салон. Представляюся 22-річною секретаркою, яка закінчила курси традиційного масажу.

— Якщо фігура красива, підходите. Розмір грудей не має значення, аби не були обвислі, — наголошує дівчина, яка назвалася Наталею. — Маєте розуміти, це незвичний масаж. Клієнт і ви абсолютно голі. Спочатку починаєте робити класичний масаж. Потім лягаєте на нього всім тілом, імітуєте статевий акт. Але ніякого сексу! За вашою роботою слідкують наші люди через монітори.

Правоохоронці кажуть, притягнути до відповідальності роботодавців та виконавців еротичного масажу за проституцію вкрай важко.

— Вони ніби не надають сексуальних послуг, а просто роблять масаж. Статевого контакту не виникає. Відповідно, за звідництво не можемо взяти і їхніх роботодавців, — говорить Володимир Плотиця.

 

Зараз ви читаєте новину «"Дав дві тисячі гривень і сказав, що я любовниця — супер"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі