четвер, 04 березня 2010 20:05

За ніч зникли два джипи

У ніч на 1 березня в столиці викрали два дорогі автомобілі.

Один на Печерську, біля офісної будівлі за адресою вул. Панаса Мирного, 28. Власник припаркував увечері біля будинку джип "Тойота Лендкрузер" 2008 року випуску. Зранку його не було. Міліції потерпілий заявив, що вартість машини $70 тис.

Інше авто, новий "Мітцубісі Аутлендер", тієї ночі зник з-під вікон житлового будинку — "сталінки" на вул. Уманській, 49. Це в Солом"янському районі на Правобережжі Києва. Автомобіль коштує $30 тис.

— "Мітцубісі" належала сусідові — молодому хлопцю, який живе на третьому поверсі. Його машина завжди тут "ночувала". Учора я побачив біля під"їзду міліціонера з фотоапаратом. Він і розповів, що джип угнали, — розповідає "ГПУ" киянин Дмитро Грабовський, 44 роки.

Кілька років тому злодії безрезультатно намагалися викрасти вночі з двору авто Дмитра.

— У нашому дворі часто б"ють вікна в машинах, аби витягти з салонів речі. Раніше була безкоштовна стоянка на території колишнього відкритого басейну. Але її закрили. Тепер паркуємося біля будинку, — додає киянин.

Міліція порушила кримінальні справи за незаконне заволодіння автотранспортом.

Зараз ви читаєте новину «За ніч зникли два джипи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі