вівторок, 26 квітня 2016 00:50

Вимагають заборонити стриптиз-клуби

Громадські та християнські організації Львова вимагають закрити у місті секс-шопи та стиптиз-клуби. З цим звернулися до депутата міськ­ради 56-річного Мирослава Данильківа. Письмове прохання він передав меру Андрію Садовому. Той розгляне звернення за 10 днів.

— Такі заклади розбещують молодь. Пікантні магазини працюють біля шкіл. Діти йдуть на уроки і бачать їх, — каже Данильків. — Поблизу львівських храмів висить реклама з пропагандою стриптиз-клубів, їхніми адресами. Це неприпустимо, особливо в Страсний тиждень. Цю рекламу треба зняти з білбордів і зупинок транспорту. ­Також необхідно припинити продаж еротичних журналів у магазинах і кіосках. Замість цього потрібна соціальна реклама з пропагандою здорового способу життя.

— Враження, що депутат себе просто піарить. Краще боротися з ігровими клубами у Львові, — каже місцевий Тарас Миронів. — Християнські общини й громадські організації нехай краще добиваються, щоб у магазинах не продавали алкоголь неповнолітнім.

Зараз ви читаєте новину «Вимагають заборонити стриптиз-клуби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі