пʼятниця, 21 грудня 2012 00:45

Валентина Семенюк розлучається

Колишня керівник Фонду держмайна 55-річна Валентина Семенюк-Самсоненко розлучається зі своїм чоловіком, столичним підприємцем Віталієм Самсоненком. В офіційному шлюбі вони прожили майже чотири роки.

— Відповідаю на це запитання як проста сільська людина. Є така притча: їде жінка із села в районний центр, зустрічає сусідку, і та питає: "Слухай, кажуть, ти з чоловіком розводишся. В чому причина, що трапилось?". А вона каже: "Не можу нічого говорити, бо він ще мій чоловік". Їде назад і зустрічає ту саму сусідку, і та знову питає: "Ну що, ти вже розвелася? В чому ж причина?". А жінка відповідає: "Не можу нічого говорити, бо він уже не мій чоловік". Тому скажу, що ми ще офіційно не розведені. Але готуємося до цього, є ще нюанси деякі. Заяву в загс іще не занесли, — розповідає Валентина Петрівна телефоном.

За чутками, причиною стали погані стосунки Валентини Семенюк із невісткою, дружиною її пасинка Володимира Самсоненка — співачкою Сантою. Та не побажала бачити майбутню свекруху на своєму весіллі в Італії цього року у вересні.

— Я не хочу це коментувати, бо ми з Віталієм домовилися, що маємо бути мудрими в такій ситуації. За контрактом, ми не втручаємося в життя наших дітей. Єдине, що можу сказати, що все це сталося через те, що я публічний політик. Коли в мене під час цієї виборчої кампанії народився онук, ніхто про це не говорив. Усі тільки: "Санта, Санта". А яке я відношення маю до Санти, скажіть мені, будь ласка?

— Ми просто потрапили в статистику пар, які розлучаються, — додає Віталій Самсоненко. Більше нічого не каже.

Для обох це був другий шлюб. Перший чоловік Валентини Петрівни помер, коли їй було 36 років. Від нього має двох доньок — 33-річну Людмилу і 30-річну Ганну. Віталій теж був удівець, має сина Володимира. Самсоненкам належить "Страховий дім "Самсон". Їхні активи оцінюють у $40 млн.

Зараз ви читаєте новину «Валентина Семенюк розлучається». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі