пʼятниця, 22 вересня 2017 05:40

У Криму провели рейд квартирами українських військових

18 вересня в окупованому Севастополі російські поліцейські провели рейд квартирами колишнього службового будинку Військово-морських сил України. Там живуть сім'ї українських військових. Збирали інформацію про офіцерів, які не зрадили присягу й після анексії Криму переїхали служити на материкову Україну.

Ходили двоє поліцейських разом з особами в цивільному. Про сім'ї українських військових розпитували в сусідів. Цікавилися їхніми контактними даними.

— Поліцейські вимагали в людей паспорти і перевіряли реєстрацію, — говорить дружина українського офіцера, яка живе в будинку. — Детально розпитували про сусідів: хто проживає, хто виїхав і де зараз перебуває. Причину перевірки не вказали.

У серпні самопроголошена влада Криму спробувала виселити сім'ю українського військового з подібного будинку. Власники відстояли права на житло в суді.

Будинок, де проводили рейд, збудований 2003 року. 40 квартир у ньому отримали українські офіцери та військові пенсіонери.

Зараз ви читаєте новину «У Криму провели рейд квартирами українських військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі