пʼятниця, 04 вересня 2015 00:10

Заробітчанина застрелили під час пограбування супермаркету

Українця 38-річного Анатолія Корова застрелили в супермаркеті "Піколло" на вул. Сел­ві в передмісті Неаполя, Італія. 28 серпня він виходив звідти з 2-річною донькою. Побачив двох чоловіків у шоломах, які погрожували касиру пістолетом. Залишив покупки й дитячий візок біля дверей і побіг всередину.

Анатолій накинувся на одного з грабіжників. Притиснув його до прилавка. Інший вистрелив українцю в груди й ногу. Коли приїхали поліцейські, він був мертвий. Нападники втекли.

– Анатолій зробив те, що кожен повинен був зробити, опинившись у подібній ситуації. Він – герой, чия смерть є вищим свідченням мучеництва за справедливість, прикладом для всіх нас, – заявив Вінченцо де Лука, президент регіону Кампанія. Пообіцяв оплатити похорон із бюджету регіону.

Анатолій Коров жив із дружиною в Італії п'ять років. Мають трьох неповнолітніх дітей. За професією – муляр, брався за різну роботу. Родина має дозвіл на проживання.

Зараз ви читаєте новину «Заробітчанина застрелили під час пограбування супермаркету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі