четвер, 09 лютого 2012 00:45

Потяг із футзалістами зійшов із рейок

У вівторок удень футзальна збірна України потрапила в аварію у Хорватії. Потяг із командою зійшов із рейок дорогою з міста Спліт до столиці Загреб. Він зупинився за 10 м від урвища.

— Причиною стали погані погодні умови, була сильна хуртовина. Наш потяг був невеликий, мав три вагони, всі місця сидячі. Ми їхали у першому, відразу за кабіною машиніста, — розповідає у середу "ГПУ" гравець збірної Євген Рогачов, 28 років. — У нашій делегації були 24 людини. Ніхто не постраждав. Одразу навіть не всі зрозуміли, що трапилося.

Пасажирам довелося чекати 3 год., доки по них приїхав інший поїзд.

— Ми сиділи у вагоні. Додому я не телефонував. Потяги прийшли з двох боків. Один із них повіз нас до Загреба. В Україну повернулися близько півночі. Через аварію ми спізнилися на літак. Повинні були вилетіти о 15.20, а зробили це о пів на сьому вечора, — каже Євген. — Ставлення до поїздів не змінилося. І далі користуватимуся цим видом транспорту.

Українська команда брала участь у чемпіонаті Європи з футзалу, який відбувається в Хорватії. У чвертьфіналі у серії пенальті поступилася господарям першості — 1:3.

— Я більше засмутився через виступ на турнірі, ніж через аварію, — додає Рогачов.

Зараз ви читаєте новину «Потяг із футзалістами зійшов із рейок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі