пʼятниця, 27 грудня 2019 05:41

"Полтавагазвидобування" влаштувало для Варварівського інтернату свято зими

У Варварівській спеціальній школі-інтернаті Карлівського району на Полтавщині відбувся концерт до Дня Святого Миколая. Діти співали, танцювали й декламували вірші. Не обійшлося без солодких подарунків.

ГПУ "Полтавагазвидобування" — філія найбільшої газовидобувної компанії України АТ "Укргазвидобування" — влаш­тувала для дітей Варварівської спеціальної школи-інтернату новорічну казку. Представники компанії поспілкувалися з дітьми й долучилися до святкового концерту.

— На захід до Дня Святого Миколая до нас завітали давні друзі — представники "Полтавагазвидобування". Ці зустрічі вже стали традиційними. Діти з нетерпінням чекають не тільки солодких подарунків, а й більш суттєвих. За період нашої спів­праці інтернат отримав значну допомогу, за рахунок якої зміцнилася матеріально-технічна база закладу, — говорить директорка Варварівської школи-інтернату Світлана Овчаренко.

Компанія — надійний партнер для громад, де проводять видобуток вуглеводнів. Крім сплати ренти, допомагають і місцевим закладам. У Карлівському районі працюють давно, тож у Варварівці не вперше. У травні цього року представники компанії відвідали свято останнього дзвоника. Тоді подарували закладу спортивний інвентар.

Напередодні торішніх новорічних свят працівники компанії допомогли статися диву — наймолодші вихованці закладу готували листи з побажаннями, а працівники компанії забезпечили виконання їхніх мрій. Цього року вирішили привітати із прийдешніми святами всіх дітей.

— Співпрацюємо з цим освітнім закладом з кінця 2017 року. До цього допомагали за рахунок корпоративного волонтерства, тобто співробітники компанії виділяли особисті кошти на придбання потрібних закладу речей. Тепер у філії заклали фінансовий механізм, яким скористалися передусім, щоб привітати дітей з новорічними святами, — каже заступник директора із загальних та соціальних питань ГПУ "Полтавагазвидобування" Олександр Соломаха.

Цього року, крім подарунків, які вручили на святковому концерті, філія виділила кошти в розмірі 40 тис. грн на придбання покривал для дитячих ліжок та комплектів посуду для шкільної їдальні. Проте найбільше емоцій викликали саме солодкі подарунки.

— Ми разом готуємося до новорічних свят. Сьогодні влаштували концерт, поспілкувалися з гостями. Я особисто була ведучою та співала, — розповідає учениця 6-го класу Варварівської школи-інтернату Наталія.

— Я сьогодні виступала у ролі Зими, читала вірші. Разом водили хороводи. Усім подобається Новий рік, бо це нові пригоди. Дуже рада подарункам. Минулого разу представники компанії також приїздили. Подарували спортивний інвентар, — додає учениця 10-го класу Анастасія.

Старшокласники співали й танцювали. Першокласники зачитали присутнім вірші про святкування Миколая.

— Під подушку я загляну рано-вранці, усміхнусь. Подаруночки дістану, Миколаю поклонюсь. Зі святом! — каже один зі школярів.

Святковий настрій забезпечили всім присутнім.

Забезпечує близько 73 відсотки видобутку газу в країні

Акціонерне товариство "Укргазвидобування" — найбільша газовидобувна компанія країни, що входить до групи Нафтогаз і забезпечує близько 73% видобутку газу в країні. Основний видобуток на Полтавщині забезпечує філія товариства — Газопромислове управління "Полтавагазвидобування". Обов'язки директора філії виконує Володимир Ткаченко.

Зараз ви читаєте новину «"Полтавагазвидобування" влаштувало для Варварівського інтернату свято зими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі