середа, 09 вересня 2009 08:26

Охоронець двічі крав трактор на заводі

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

47-річний Валерій із міста Миргород на Полтавщині викрав із території гренажного заводу, де працював охоронцем, розукомплектований колісний трактор Т-150.

У серпні міліціонери затримали керівника гренажного заводу на отриманні хабара $15 тисяч. Наступного дня Валерій пішов у пункт прийому брухту. Пояснив, що йому давно не платили зарплату. І що бухгалтер заводу оформив трактор як борг по зарплаті. Що із ним робити — не знає. Він розукомплектований. Запропонував забрати його на брухт.

Того дня трактор вивезли. Головний бухгалтер заводу звернулася в міліцію із заявою. Транспорт повернули на підприємство. Чоловік не встиг отримати за нього гроші.

— Працівник просто скористався із затримання керівника заводу. Бо минуло декілька тижнів — знову заява у міліцію. Що трактор зник із території підприємства. Почали розбиратися. Як виявилося, охоронець Валерій привів людей, пригнав кран. Директорові "Втормету" пояснив, що із керівництвом підприємства все погоджено, — розповідає Володимир Піскун, 35 років, із Миргородського районного відділу міліції. — Трактор зважили. Потягнув він як брухт майже на 8 тисяч гривень. На "Вторметі" перестрахувалися. Готівкою грошей йому не дали. Сказали, не можна. Попросили принести наступного дня рахунок та інші документи на трактор.

Працівники міліції трактор вилучили і повернули підприємству. Щодо охоронця порушили кримінальну справу.

Зараз ви читаєте новину «Охоронець двічі крав трактор на заводі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі