вівторок, 18 жовтня 2016 05:45

Обвалену школу розберуть

Школу №6 у Василькові на Київщині розберуть. Замість неї за рік планують збудувати новий заклад. 11 жовтня за 4 хв. до кінця уроку впала фасадна стіна й перехід між двома крилами будівлі. Ніхто не постраждав.

Наступного дня в міському домі культури батьки учнів зустрілися з мером Володимиром Сабадашем. Він запропонував 350 учнів перевести до третьої школи, за кілометр від зруйнованої. Решту 250 школярів розподілять між двома закладами на околиці міста. Для них виділять шкільний автобус.

— До нас діти ходитимуть на уроки у другу зміну. Класи маємо великі, — каже директор школи №3 Валентина Сережка. — Учнів навчатимуть їхні ж учителі. Ми виділимо для них власну учительську кімнату.

За фактом обвалу поліція відкрила кримінальну справу. Причини, чому впала стіна, експерти мають оголосити 21 жовтня.

199 років має одеський двоповерховий будинок, в якому 13 жовтня обвалилася стіна. Під завалами загинув 21-річний чоловік. Причиною руйнування міг бути вік будівлі та негода, що вирувала в Одесі 12–14 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Обвалену школу розберуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі