вівторок, 07 лютого 2017 07:10

Нардеп побив поліцейського

У Бахмуті Донецької області 4 лютого поліцейські зупинили машину з вісьмома чоловіками у військовій формі з карабіном. Хотіли перевірити документи. Раптом на них накинувся нардеп 29-річний Володимир Парасюк.

Парасюк стверджує, що нікого не бив.

— Я наступного дня купив мандарини й банани, хотів провідати "побитого" міліціянта. Але лікарі сказали, що він із нормальним тиском і здоровим кольором шкіри пішов додому, — каже Парасюк.

Володимир Парасюк — один із організаторів торгової блокади окупованої території. 25 січня ветерани АТО з депутатами заблокували залізницю Луганськ — Лисичанськ — Попасна на ділянці Гірське — Золоте. Також перекрили станцію Світланове. 2 лютого заблокували залізничний переїзд поблизу міста Бахмут Донецької області.

— Я запропонував активістам контролювати переміщення горілчаних і тютюнових виробів, які є об'єктами торгівлі. А не блокувати економіку України. Хлопці на блокпостах — рядові бійці. Рішення ухвалюють народні депутати. Ми домовилися, що нардепи приїдуть до мене в Авдіївку і ми обговоримо алгоритм, — каже губернатор області Павло Жебрівський. 3 лютого він відвідав блокпост біля Світланового.

Прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом блокування залізниці в Луганській області на лінії розмежування. Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що вугіллю з окупованих територій немає альтернативи.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп побив поліцейського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі