пʼятниця, 12 серпня 2011 00:45

Нападник бив жінку ногами по голові

На Русанівці у Дніпровському районі столиці говорять про маніяка. Він нібито лишає на місці злочину жовту квітку. За чутками, у двох багатоповерхівках на вул. Ентузіастів дівчат побили і пограбували під ранок у дворі та під'їзді. А в третьому — вбили.

— Нехай не ходять так пізно. До 11-ї погуляли і домой, із парнєм, — кажуть старші жінки на лаві біля будинку на Ентузіастів, 1. Про вбивство нічого не знають. — Якби в нашому домі когось убили, ми би чули про похорон.

І в будинку №3, що його називали як місце злочину, про напади також не знають. За третьою адресою — на Ентузіастів, 7 — мешканці підказують: у 44-й квартирі живе 26-річна Анастасія, на яку напали.

До помешкання запрошує її старша сестра Ганна, 33 роки.

— Он напал на первом этаже возле лифта, — згадує Анастасія. — Була сьома ранку 31 липня. Я поверталася від друзів. Хлопець стояв під під'їздом. У нас кодові замки на дверях, він із кимсь говорив по телефону: "Ой, почекай, іде дівчина". Здалося, йшов до когось у гості й чекав, щоб його впустили в під'їзд. Спитав, чи є в мене ключі. Я набрала код. Він зайшов слідом. Біля ліфта спитала, на який йому поверх, а він мовчки ударив мене по обличчю.

Анастасія піднімає пасмо хвилястого волосся і показує хірургічний шов на лобі та правій брові.

— Я впала. Останнє, що пам'ятаю, бив мене ногами по голові. Як дійшла до квартири, не знаю. Голова, нога й рука були побиті, в крові.

Сестра викликала міліцію і "швидку". Спустилася на перший поверх. Побачила калюжу крові, закривавлені стіни та сходи. Біля ліфту лежала сумочка Анастасії. Нападник забрав звідти десь 200 грн і телефон "Нокіа Е66". У крові Ганна побачила жовту ромашку.

Зараз ви читаєте новину «Нападник бив жінку ногами по голові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі