вівторок, 08 листопада 2016 00:55

Міністерство соцполітики влаштувало бенкет за 10 мільйонів

Автор: ФОТО З САЙТА www.obozrevatel.com
  Чиновники Міністерства соцполітики відзначають професійне свято в одному з найдорожчих готелів Києва — ­п’ятизірковому ”Хілтоні”. У ресторані готелю порція борщу коштує 90 гривень, котлета по-київськи — 210, вареники — 90, чашка кави — 55 гривень
Чиновники Міністерства соцполітики відзначають професійне свято в одному з найдорожчих готелів Києва — ­п’ятизірковому ”Хілтоні”. У ресторані готелю порція борщу коштує 90 гривень, котлета по-київськи — 210, вареники — 90, чашка кави — 55 гривень

3 листопада чиновники Міністерства соцполітики відзначили професійне свято — День соціального працівника. Бенкет влаштували в одному з найдорожчих готелів Києва — "Хілтоні". Туди з'їхалися керівники профільних департаментів обл­держадміністрацій і міськрад. За офіційною версією — для обговорення досягнень у соціальній сфері.

Чиновникам орендували дві кімнати для конференцій та бенкетний зал. На корпоративі подавали шашлик, креветки, ексклюзивні салати. Журналістів усередину не пустили. Бенкет обійшовся в майже 10 млн грн.

— Деякі запрошені відмовилися приїжджати. Сказали, аморально влаштовувати подібні заходи, коли в країні — війна, — розповідає один із присутніх на заході. — Зар­плата соціального працівника — 2–2,5 тисячі гривень. Замість підняти їм платню міністр влаштовує бенкети.

У соцмережах закликають кожного, хто відвідав гулянку, віддати річну зарплату бідним і звільнитися. В організації свята звинувачують міністра соцполітики Андрія Реву.

"Хай він тепер поверне витрачені на бенкет кошти з власної кишені. Якщо забракне — хай продає свою квартиру і купує однокімнатну в Броварах чи Бучі. Різниці вистачить розрахуватися. А після цього його треба звільнити з вовчим білетом", — пише користувач Євген Плескун.

— Ніякого бенкету не проводили. Це була надважлива конференція за участю європейських партнерів. Оренду залу оплатила Організація з безпеки і співробітництва в Європі. Вони самі обрали і замовили місце, — пояснює міністр соцполітики Андрій Рева, 50 років. — Ми тримали там людей шість годин. То невже їх не треба було годувати? Поїли і розійшлись. Жодної державної копійки не витратили.

Готель "Хілтон" — п'ятизірковий. Займає п'ять поверхів у 26-поверхівці на бульварі Шевченка в центрі столиці. Має 257 номерів. Найдешевший коштує 6,5 тис. грн за ніч. У готелі є ресторан, бар, бізнес-центр, кімнати для переговорів і спа-центр.

У столиці є сім п'ятизіркових готелів — "Хілтон", "Інтерконтиненталь", "Гаятт", "Фаєрмонт", "Прем'єр Палац", "11 Мірор", "Опера". Вартість номерів у них стартує від 6 тис. грн за ніч.

У ресторані готелю "Хілтон" порція борщу коштує 90 грн, котлета по-київськи — 210. Вареники по 90 грн, смажений окунь — 210. Найдешевший салат вартує 75 грн, кава — від 55 грн.

Зараз ви читаєте новину «Міністерство соцполітики влаштувало бенкет за 10 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі