вівторок, 05 березня 2013 07:15

Мер Миколаєва помер після футбольного матчу

Автор: фото з сайта www.news.nikcity.com
  У Володимира Чайки стався повторний інфаркт
У Володимира Чайки стався повторний інфаркт

4 березня на центральній алеї міського кладовища Миколаєва поховали мера міста Володимира Чайку. Він помер минулої суботи від повторного інфаркту на 65-му році життя.

— 18 лютого у Володимира Дмитровича стався інфаркт, — розповідають у приймальні Миколаївської міської ради. — За 12 днів у київському інституті кардіології імені Стражеска йому зробили операцію — поставили п'ять стентів у коронарних судинах. Операція пройшла нормально, але лікарі порадили зменшити фізичні навантаження і вдень пішки проходити не більше 800 метрів. Уранці 2 березня він уперше після хвороби вийшов на роботу. Трошки схуд, але виглядав нормально. З усіма вітався і жартував. У цей день зустрівся зі своїм секретарем Володимиром Корнеюгіним та першим заступником Юрієм Андрієнком. Увечері разом з ними поїхав на футбольний матч обласної першості між командами "Енергія" і "Торпедо". Погано йому стало вже вдома після матчу.

Володимир Чайка після закінчення школи працював газорізчиком на Суднобудівному заводі ім. 61 комунара і навчався на вечірньому відділенні Миколаївського кораблебудівного інституту. Мером став уперше 2000 року. Відтоді його переобирали чотири рази поспіль.

— Він був сильним та харизматичним керівником і водночас відкритою, душевною людиною, — каже російською Володимир Корнеюгін, 61 рік. — Він був єдиним українським мером, який на Новий рік не лише словами вітав городян, а й піснями. Найбільше любив виконувати "Білі крила".

Володимир Дмитрович був одружений. У нього залишилися двоє дітей — 27-річний Владислав та Юлія, 16 років. Син керує фірмою "Бізнес-реал", Донька навчається в 11-му класі миколаївської гімназії №2.

Зараз ви читаєте новину «Мер Миколаєва помер після футбольного матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі