вівторок, 23 квітня 2013 06:45

Купив диван за шість з половиною тисяч

51-річний Петро Остапчук із Вінниці всі вихідні проводить на дивані.

— Років п'ять тому ще жінка витягувала мене на природу з друзями, дачу. Тепер не чіпає. Поняла, що для мене самий хороший відпочинок — це диван і телевізор, — каже Петро Олексійович. — На Новий рік купив собі подарунок — диван за 6,5 тисячі. Бо старий геть пролежав — обшивка потрьопалась, пружини повилазили. Новий — ортопедичний, призначений для спання. Рік відкладав на нього із зарплати.

На вихідні Остапчук купує чіпси, пиво, солоне печиво, журнал із кросвордами.

— Уранці прокидаюся, включаю телевізор. Дивлюся все підряд — мультики, передачі про похуданіє, тварин. Іноді знову засипаю. Якщо жінка нічого не приготувала їсти, то жарю собі картошку, п'ю каву. Потім знов лягаю на диван. Коли тєлік набридає, розгадую кросворди. Як був молодий, хотілося вирватися на природу. Тепер хочу, щоб мене ніхто не трогав. Працюю водієм, вожу одного багатого папіка по всій Україні. Серед тижня приходиться виїжджати в два-три ночі. Через сидячу роботу болить спина, викручує сустави.

Зараз ви читаєте новину «Купив диван за шість з половиною тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі