четвер, 21 лютого 2008 07:05

Дні місячного затемнення найкращі для змін

Дні місячного затемнення найкращі для змін

Астролог Павло Глоба, 54 роки, каже, що 21 лютого і 16 серпня — найкращий час для того, щоб розпочати боротьбу з тютюновою залежністю.

— На ці дні припадає місячне затемнення, — каже Глоба. — А під час затемнення найкраще щось змінювати.

За годину до місячного затемнення астролог радить викурити  цигарку і лягти головою на північ або на схід. Протягом години слід думати про щось хороше, а потім випити склянку джерельної води.

— Маячня повна, — вважає президент Асоціації астрологів України Ірина Журавльова, 64 роки. — Цей день треба проводити як звичайний. Живіть, як живете. У кожного свій організм, і не можна передбачити, коли людині краще кидати палити. Місячне затемнення тут ні до чого.

За словами астролога, колись люди вірили, що Місяць відповідає за розум людини. Тому цього дня може погіршуватися самопочуття та настрій, емоції будуть негативними.

— Вважається, що більший вплив має сонячне затемнення, але тільки на керівників тих країн, які під нього потрапляють. Люди вірили, що королі та правителі — намісники Бога на землі. Тому під час сонячного затемнення з ними могло щось статися, — каже Ірина Журавльова. — Але 1999 року, під час такого затемнення, жоден президент під землю не зник. Нічого не сталося.

Місячне затемнення триває 15–20 хв. У цей час Місяць входить у тінь від Землі.

Зараз ви читаєте новину «Дні місячного затемнення найкращі для змін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі