четвер, 27 грудня 2007 17:38

Астрологічний прогноз на 2008 рік

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

2008-й пройде під впливом земної стихії. Людей цікавитимуть насамперед практичні результати діяльності. Більшого досягнуть ефективні команди, а не амбітні одинаки. Силові методи не матимуть успіху. Рівень статків дещо знизиться. Будьте прості в поводженні, уникайте лукавства.




ОВЕН (21.03–20.04)

Розпочинається напружений рік. Повертатиметеся до незавершених справ, оформлення власності чи спадку. Тримайте певну суму на непередбачувані видатки. Знадобляться кошти й на підтримання здоров"я. Фінансовий стан поліпшиться наприкінці року. На вас чекає кар"єрне зростання. Проте не варто прагнути керівних посад. Не конфліктуйте з рідними.

Успішний час — у лютому, травні, червні, вересні, жовтні. Напружені січень, березень, квітень, серпень.




 ТЕЛЕЦЬ (21.04–21.05)

Сприятливий рік. Можна одружуватися, народжувати дітей. Добре заробите в березні, на початку квітня, у вересні. Купуйте земельну ділянку, нерухомість, можна змінювати помешкання. Житло потребуватиме грошових вкладень. Помітного кар"єрного зростання не очікується, але закладете для цього добрі умови на наступний рік. Заробітки не зміняться. 2008-й придатний для навчання, вивчення мов.

Не розпочинайте важливих справ у лютому, березні, жовтні, грудні. Сприятливі місяці — січень, травень, липень, серпень.




 БЛИЗНЮКИ (22.05–21.06)

Розпочинаються грандіозні перетворення. Спрямуйте енергію у вигідне русло, інакше життєві події розгортатимуться хаотично й деструктивно. Грошей побільшає, але й ваші потреби зростуть. Наприкінці літа можлива фінансова криза. Подбайте про захист дому від злодіїв. Звільніть помешкання від мотлоху. У лютому, жовтні стережіться  побутової аварії.

Несприятливі місяці — травень, червень, листопад, грудень. Вдалі — лютий, березень, жовтень.




 РАК (22.06–23.07)

Більшість часу будете в центрі уваги. Доведеться відстоювати свої права. На роботі вимоги зростатимуть, а зарплатня залишатиметься старою. Можете змінити роботу чи напрямок діяльності. Хтось із родичів може переїхати жити до вас. Уникайте майнових суперечок. На нову квартиру ліпше не перебиратися. В особистому житті відбудуться зміни. Самотні можуть зустріти пару. Наприкінці року можна укладати шлюб.

Вдалі — березень, травень, листопад. Гірші — січень, липень, вересень, жовтень.




 ЛЕВ (24.07–23.08)

Досягнете успіхів у багатьох сферах. Погоджуйтеся на нову посаду. У другій половині року помітно зростуть заробітки, але готувати успіх починайте із січня. Не купуйте невиправдано дорогих речей, не грайте в азартні ігри. Одруженим протипоказано фліртувати на стороні — може розпастися сім"я. Добрий час, щоб позбутися шкідливих звичок, зайвої ваги.

У лютому, березні, травні, серпні справи йтимуть повільно. Квітень, липень, листопад, грудень — сприятливі.




 ДІВА (24.08–23.09)

Зможете максимально розкрити свої здібності. Не прагніть високих посад. Великих заробітків не передбачається, але ви будете задоволені своїм фінансовим становищем. Шлюби будуть вдалими, можна народжувати дітей. Якщо маєте змогу, купіть будинок за містом: добре почуватиметеся біля землі. У другій половині літа будьте обережні на дорогах.

Сприятливі — січень, травень, серпень, грудень. У березні, квітні, листопаді буде складніше.




 ТЕРЕЗИ (24.09–23.10)

Рік насичений складними ситуаціями. Бракуватиме часу, доведеться ухвалювати неоднозначні рішення. На початку року фінансова ситуація видаватиметься критичною. Від середини березня надходитимуть вигідні пропозиції. Пік доходів припаде на осінь. Можлива реорганізація виробництва, зміна роботи, праця за сумісництвом. Небажана дитина принесе клопоти. В особистому житті змін не буде, зберігайте існуючі стосунки.

Непрості — січень, квітень, липень, вересень, грудень. Таланитиме в лютому, березні, червні, жовтні.




 СКОРПІОН (24.10–22.11)

Знадобиться стійкість та уміння діяти в екстремальних ситуаціях. Будете в центрі подій — чи руйнівниками, чи будівничими. Непримиренна позиція може спричинити конфлікти в колективі. Грошей отримуватимете небагато, але розпоряджатиметеся ними добре. Задумайтесь над доцільністю великих покупок. Небажаний переїзд на нове місце. Загостряться особисті проблеми, може розпастися шлюб. Восени атмосфера в домі стане теплішою.

Напружені — січень, лютий, травень, липень. Вдало складатимуться справи в березні, квітні, серпні, вересні.

 



СТРІЛЕЦЬ (23.11–21.12)

Час нових можливостей. Випробовуйте себе в різних сферах. Вас цікавитиме кар"єра, одначе не станьте кабінетним щуром. Ліпше не керувати процесом, а брати в ньому участь. Статки значно зростуть. Можна змінювати імідж. Вам личитиме діловий стиль, відмовтеся від зайвих прикрас. Менше грошей витрачайте на розваги. Купувати авто, техніку не бажано. Шлюб без спільної справи розпадеться. Шукайте коханих з-поміж однодумців.

Успіх очікує в лютому, квітні, серпні, грудні. Складні — березень, червень, вересень.




КОЗЕРІГ (22.12–20.01)

Час підбивати підсумки. Відпочиньте від гонитви за визнанням, матеріальними благами. Не змінюйте роботу, грошей вистачатиме. Розрахуйтеся з боргами, вчасно сплачуйте податки. Виставляти на продаж нерухомість не слід. До жовтня не виявляйте активності, справи йтимуть самі. У листопаді включайтеся в соціальне життя.  Неодруженим не час шукати романтичних пригод. Можете стомлюватися, бережіть серце.

Добрі січень, травень, серпень, листопад. Пильнуйте в лютому, квітні, липні, вересні, жовтні.




 ВОДОЛІЙ (21.01–19.02)

2008 року не варто прагнути високих злетів, накопичуйте ідеї. Прибуткові січень та осінь, хоч загалом заробітки можуть зменшитися. Подружні стосунки увійдуть у спокійне русло. Цікаві поїздки не обійдуться без ускладнень. Загартовуйте тіло, займіться східними оздоровчими системами.

Лютий, травень, серпень, жовтень — складні. Квітень, червень, вересень, грудень принесуть процвітання.




 РИБИ (20.02–20.03)

Рік принесе випробування для інших знаків, але не для вас. Ви знаходитимете правильний напрямок у хаосі подій. Друзі можуть зробити для вас не менше, ніж рідні. Зберігайте добрі стосунки з начальством. Матеріальне забезпечення задовільне. У особистому житті переважно таланитиме. Молодим парам не варто поспішати з народженням дітей. Можуть виявитися спадкові хвороби, стежте за роботою ендокринної системи.

Сприятливі — березень, квітень, липень, жовтень. Менш вдалі місяці — лютий, червень, серпень, грудень.




Погода сприятиме доброму врожаю



2008 рік має жіночу природу. Тож зростає роль жінки в суспільстві. Будуть корисні такі чесноти, як терпіння, захист дому, уміння навести лад, зовнішня привабливість.

Телець-Україна наступного року переживатиме кризу, зазнаватиме ударів із політичного та економічного боків. На початку року буде сонячне затемнення у знаку Водолія. У другій його половині буде сонячне та місячне затемнення у Леві. Обидва знаки є ворожими для Тельця. Можливі техногенні катаклізми на початку березня, у другій половині липня, серпні та наприкінці жовтня. Зростатиме кількість дорожніх аварій.

Уряд візьме курс на жорсткий контроль над економікою та фінансами. Однак замість прогресу планети прогнозують рух назад. Негнучко діятиме й опозиція. Президент певний час перебуватиме в тіні. У лютому може розпочатися урядово-парламентська криза. Подолати її вдасться восени.

Таланитиме освіченим, стриманим у словах політикам. Фортуна буде на боці терплячих, наполегливих, простих у поводженні керівників. Агресивні методи управління наступного року будуть неефективні. Пік інфляції припаде на літо–осінь.

На півроку Україна опиниться наодинці зі своїми проблемами. Предметний діалог із Заходом та прагматичний із Росією активізується восени.

Погода сприятиме доброму врожаю. Перша половина року пройде з малою кількістю опадів і вітрами. Відносно теплими будуть зима й весна. Температура не опускатиметься до критичних показників. У червні та липні переважатиме тепла дощова погода. Серпень буде сухий і  спекотний.

Зараз ви читаєте новину «Астрологічний прогноз на 2008 рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі