пʼятниця, 17 березня 2017 00:00

Авіаквиток до Європи коштуватиме 571 гривню

Із 30 жовтня в Україні почне працювати бюджетна авіакомпанія "Ра­йанейр". Запустять літаки в європейські міста за чотирма маршрутами зі столичного аеропорту "Бориспіль". Сім напрямків обслуговуватимуть зі Львова.

Найдешевші квитки в один бік коштуватимуть €19,99–571 грн.

— Це європейська бюджетна авіакомпанія номер один. Її прихід в Україну — визначна подія, — каже міністр інфраструктури 38-річний Володимир Омелян. В уряді представляє "Народний фронт". — Переговори тривали не один рік. І я пишаюся, що саме нашій команді вдалося успішно їх завершити. Ця авіакомпанія стане ще одним мостом, який з'єднає Україну з Європою. Це буде гарним сигналом для потенційних світових інвесторів.

З Києва літаки "Райанейр" прямуватимуть у нідерландський Ейндховен, британські Лондон і Манчестер, шведський Стокгольм. Зі Львова — у Лондон, польські Вроцлав та Краків, угорський Будапешт, німецькі Меммінгем та Берлін. За прогнозами, послугами компанії щороку користуватимуться близько 250 тис. українців.

"Райанейр" — ірландський авіаперевізник. Працює в 28 європейських країнах.

Зараз ви читаєте новину «Авіаквиток до Європи коштуватиме 571 гривню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі