пʼятниця, 18 грудня 2020 12:36

Ведуча тревелу ледь не знепритомніла під час дайвінгу
6

Ведуча тревел-шоу Юлія Коваль пірнала в особливому місці на Кіпрі: на підводному полігоні для тренування спецназу британських збройних сил.

У водах півострова Акротірі розміщені воєнні бази Великобританії, середньовічний замок рицарів Тамплієрів, руїни античного міста і найбільше солоне озеру Кіпру, де живуть тисячі фламінго. Ведуча тревелу "Орел та Решка. Дівчата", яке показує "Новий канал", Коваль не лише помилувалася красою, а ще й подайвила в унікальному місці.

"Спочатку здається, що тут немає нічого незвичайного. Але раптом помічаєш, що дно біля півострова просто всипане артефактами. Там я побачила гармату ХІХ століття, радіолокаційний автомобіль, залишки воєнної вантажівки і навіть уламки вертольоту. Виявилося, що все це справжній підводний полігон для тренування спецназу британських збройних сил", – ділиться ведуча враженнями.

Детальніше роздивитися дно ведуча не змогла.

Коваль пірнала в особливому місці на Кіпрі
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Коваль пірнала в особливому місці на Кіпрі
Коваль пірнала в особливому місці на Кіпрі
Коваль пірнала в особливому місці на Кіпрі
Коваль пірнала в особливому місці на Кіпрі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведуча Хвостова спробувала найвідомішу розвагу острова Мадейра

"Напевно, природні умови цієї місцини підходять не для всіх. Потрібен більш стійкий та сильний організм. В одну мить у мене все тіло стало ватним. Не було паніки, я розслабилася й отримала задоволення, але різко почало паморочитись в голові. Не розуміла, що з цим робити, тому випірнула. Стан такий, наче перед втратою свідомості, тому цього разу дайвінгу мені достатньо", – зізнається Коваль.

Піраміди можна побачити не лише в Єгипті, а й у Боснії і Герцоговині. Саме туди вирушила команда тревелу "Орел та Решка. Дівчата", що показує "Новий канал". Незвичну пам`ятку знайшла власниця безлімітної картки у цьому випуску Юлія Коваль.

Зараз ви читаєте новину «Ведуча тревелу ледь не знепритомніла під час дайвінгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі