четвер, 01 грудня 2011 12:41

На Філіппінах будують місто карликів у казковому стилі

На Філіппінах будують місто карликів у казковому стилі

У столиці Філіппін Манілі вже існує бар Будинок Хоббіта - одне з найвідоміших закладів для маленьких людей. Крім оформлення в дусі творів Толкієна, заклад славиться тим, що тут працюють тільки карлики. Бармен Підой Фітоліно, який працює за стійкою вже 30 років, каже, що не бачить ніякої дискримінації в тому, щоб наймати на роботу тільки карликів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На дні народження для Ріанни танцювала карлик-стриптизерка (ФОТО)

Фітоліно і його друзі створили Асоціацію маленьких людей і вирішили поступово переселитися зі столиці Філіппін у власне місто. Його, правда, ще потрібно побудувати, проте всі умови для цього в маленьких людей є - рік тому багатий підприємець виділив їм ділянку розміром шість квадратних кілометрів недалеко від Маніли, де карлики планують заснувати своє місто.

У місті буде все необхідне для повноцінного життя: школа, магазини, церква, житлові будинки, побудовані в казковому стилі. Представники Асоціації маленьких людей, яка, на даний момент, налічує понад 200 осіб, сподіваються, що Місто гномів стане однією з найбільш відвідуваних визначних пам'яток Філіппін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порнозірка-карлик за рік знялася в 40 фільмах (ФОТО)

Як заявив глава Асоціації Перрі Беррі, він сподівається, що згодом до 47 сімей, які вже заявили про своє бажання переїхати з філіппінської столиці в Місто гномів, приєднаються карлики з інших районів країни.

На даний момент, маленькі люди два рази на місяць приїжджають на виділену їм ділянку землі та готують грунт для майбутнього будівництва. Перрі Беррі шукає додаткові джерела фінансування для якнайшвидшого початку робіт. Він сподівається, що перше в історії Філіппін автономне поселення карликів з'явиться поблизу Маніли протягом найближчих трьох років.

Зараз ви читаєте новину «На Філіппінах будують місто карликів у казковому стилі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі