четвер, 04 березня 2010 17:09

На дні народження для Ріанни танцювала карлик-стриптизерка (ФОТО)

Якщо Ріанна планувала відзначити свій 22-й день народження тихо і по-домашньому, вона була дуже розчарована. Її новий бойфренд бейсболіст Метт Кемп влаштував дівчині вечірку-сюрприз.

Метт не забув і про приватний танець для співачки. Причому, танцювала його стриптизерка заввишки менше метра. Для самої Ріанни це здалось забавним.

Потім співачка і сама вийшла на танцпол, де від душі натанцювалася з подругою. Добре, що Ріанна, хоча це і був сюрприз, одягнулася відповідно до вечірки - на ній була тілесного кольору бандажна міні-сукня з відкритою спиною. Ближче до кінця вечора у артистки з"явився ще і аксесуар - пластмасова діадема на голові.

Гості, традиційно, заспівали Happy Birthday, а Метт Кемп подарував дівчині торт, прикрашений копіями її татуювань. З чуток, самовідданий хлопець організовував свято більше місяця. Окрім торту він зробив дівчині і розкішніший подарунок - діамантове намисто.

Після дня народження на Ріанну чекало неприємне потрясіння - її тренер Сінді Персіваль подала на співачку до суду. Вона стверджує, що артистка не сплатила курс навчання і винна їй 26 тисяч доларів.

Сплетник

Зараз ви читаєте новину «На дні народження для Ріанни танцювала карлик-стриптизерка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі