пʼятниця, 20 травня 2011 18:14

Блондинок-конкурсанток на подіум виводили карлики
22

Фото: Фото: Тарас Подолян

У четвер в столичному концерт-холлі "Фрідом" вибирали найкрасивішу блондинку "Miss Blonde Ukraine". Всього між собою змагалося 20 блондинок.

Анонсований на 8-му вечора конкурс затягується на годину. Одним із останніх приїхав співак Віктор Павлік.

"Ви так пізно приїхали, що всі папараці розійшлися. А так би пофотографували", - сказав один із охоронців співаку.

"Та нічого, переживу", - відповів той.

"Це вже така мода, що блондинки влаштовують вечірки. Чому це не роблять брюнетки — я дивуюсь. Я б із задоволенням подивився б рудих дівчат. В основному саме вони приходять до мене на концерти. Колись в Кіровограді одна руда мене так поцілувала в засос, що я мало свідомість не втратив. От таким чоловіки ладні віддати все, що мають в кишені", - підкреслив співак Павло Зібров, який 18 років одружений з блондинкою.

Резидент "Камеді-клаб" дядя Жора відмітив, що чоловіки в першу чергу звертають увагу не на колір волосся, а на груди.

"Майже всім чоловікам подобається один стандарт: сіськи побільше і все, на тому можна зупинитися. Потім звертають увагу на зачіску, макіяж. А взагалі зараз у світі силікону і уколів всі захотіли більш звичайних дівчат. Це та, якій кажуть: "Поїдеш сьогодні до мене додому?". А вона відповідає: "Звичайно". Ось такі також чоловікам подобаються", - зазначив шоу-мен.

Конкурс завершився за північ. Перемогла 21-річна Оля Повзитун із міста Зеленодольск Дніпропетровської області.

Зараз ви читаєте новину «Блондинок-конкурсанток на подіум виводили карлики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі