вівторок, 09 березня 2021 18:24

"Можна заробити від 89 до 267 грн за здобич". Ведучий ловив ящірок на індонезійському острові
4

Ведучий Максим Узол під час подорожі на індонезійський острів Суматра полював на ящірок. Його співведуча Ольга Манько під час зйомок проєкту "У кого більше" знайшла чоловікові роботу, яка є звичним ремеслом на острові.

"1-ша думка у моїй голові була навіть позитивна: "У дитинстві я їх ловив, тож є надія, що на цій роботі все вдасться". Та рано радів, бо ящірки тут не такі, як ми звикли бачити, і спосіб полювання – особливий. Ловлять рептилій "на петлю". В землю встромляються 2 палиці, а між ними натягують мотузку так, щоб якщо в неї потрапить ящірка, то її зафіксувало б петлею. Заманюють ящірок півнячими головами. За 1 здобич можна заробити від 50 до 150 тисяч рупій (приблизно 89-267 грн)", - розповів ведучий шоу, яке показує "Новий канал".

Ведучий ловив пітона голіруч
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Ведучий ловив пітона голіруч
Ведучий ловив пітона голіруч
Ведучий ловив пітона голіруч

Узол разом з командою в річці встановили пастки, після чого пішли на риболовлю. Пізніше він почув крики про допомогу від інших членів команди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Найреалістичніший кінотеатр". Тревел-блогери згадали курйозний випадок у Карпатах

"Виявилося, що вони знайшли у тій річці справжнього пітона. Приглушили електровудками, а діставати його довірили мені. Подумав, що це якийсь жарт. А потім зрозумів, що вони абсолютно серйозно. Ще й про заробіток згадали задля маніпуляції. Намагався вийняти пітона з води палицею, але всі спроби були марні. Нічого не залишалось, як діставати його голіруч. Було дуже страшно. Особливо коли він відкрив свою пащеку, почав видавати якісь звуки та викручуватись з рук. Довелося застосувати неабияку силу", - згадав чоловік.

Ведучий Максим Узол під час зйомок в Занзібарі вирішив не витрачати зароблені гроші, а зловити вечерю. Він готував собі рибу на пляжі.

Зараз ви читаєте новину «"Можна заробити від 89 до 267 грн за здобич". Ведучий ловив ящірок на індонезійському острові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі