понеділок, 15 квітня 2024 18:22

Уникнете натовпу і заощадите гроші: п'ять країн світу, в яких варто побувати
5

Цього року мандрівники прагнуть відвідати більше невідомих напрямків. Хтось частково, щоб уникнути натовпу, а частково, щоб заощадити гроші.

В кожному регіоні світу є країна, про яку часто забувають, і яка може запропонувати більше цікавих місць, пише businessinsider.

Такі популярні туристичні напрямки, як Італія, Франція та Мексика, є чудовим вибором, але подумайте про те, щоб відвідати ці альтернативні варіанти для більш популярних місць у регіоні.

Які п'ять країн світу найбільше недооцінюють туристи

Естонія

Автор: pinterest
  Естонія
Естонія

Туристи ще не оцінили всю привабливість Естонії. Цю країну він називає "європейською мрією", а столицю - Таллінн - казковим містом. Мандрівник зізнався, що прогулянка старовинними вузенькими вуличками всередині стін фортеці наче телепортувала його у минуле.

Естонію варто досліджувати. Тоді у цю країну можна закохатися раз і на все життя.

Оман

Автор: pinterest
  Оман
Оман

Як найкраще місце для відпочинку на Близькому Сході тревел-експерт назвав Оман. Країна - справжнє втілення східної казки.

Прогулявшись красивим Корнішем, ви пройдете вздовж води і повз жвавого Гранд-базару. Ще краще те, що дивовижний Ваді-Шаб розташований менш ніж за дві години їзди від столиці. Стежка веде вас вузькими ущелинами через струмки і закінчується сюрреалістичним плаванням по неймовірних печерах, - розповів тревел-експерт.

Намібія

Автор: pinterest
  Намібія
Намібія

Також тревел-експерт закликає неодмінно відвідати Намібію. Саме там можна відпочити під час найкращих у світі сафарі. Місцеві пейзажі - просто фантастика. Найкраще - орендувати фургон та поїхати насолоджуватися неповторним колоритом Намібії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найкращі міста світу для піших прогулянок

Шрі-Ланка

Автор: pinterest
  Шрі-Ланка
Шрі-Ланка

Також у списку найбільш недооцінених місць від тревел-експерта - Шрі-Ланка. Вона вабить туристів фантастичними пейзажами та унікальною культурою. Місцеві жителі - дуже дружні. Вони радіють туристам та готові показувати їм наймальовничіші куточки.

Коста-Ріка

Автор: pinterest
  Коста-Ріка
Коста-Ріка

Ще одним класним напрямком для туристів тревел-експерт назвав Коста-Ріку. Зазвичай туди їдуть у пошуках екстриму та пригод. Водночас мандрівник наголосив, що країна чудово підходить і для сімейного відпочинку.

Перший сезон відпусток завжди припадає на весняні місяці. Мандрівники з усього світу називають найкращі туристичні напрямки для весняних канікул.

У списку популярних міжнародних напрямків, де прагнуть насолодитись весною, лідирують Орландо, і Канкун, Пунта-Кана і Мехіко.

Зараз ви читаєте новину «Уникнете натовпу і заощадите гроші: п'ять країн світу, в яких варто побувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі