субота, 20 лютого 2021 11:45

"Найреалістичніший кінотеатр". Тревел-блогери згадали курйозний випадок у Карпатах

Ведучі Максим Узол та Ольга Манько розказали про те, як відсвяткували День святого Валентина.

Автор: надане пресслужбою "Нового каналу"
  Ведучий розповів, як на них з коханою зійшла "лавина"
Ведучий розповів, як на них з коханою зійшла "лавина"

Тревел-блогери відправилися в Карпати для святкування та зйомки влогу "Зачекінились" для їхнього YouTube-каналу.

"Жили у дуже крутих будинках-кулях. Вони частково прозорі, тож виходить казкова атмосфера. В Україні таке екзотичне житло є, можливо, лише в 2-3 місцях, тож ми вирішили поїхати і зняти його в Карпатах. Зазначу, що в період подорожі протягом кількох днів не припинявся потужний снігопад", - розповів Узол.

Автор: надане пресслужбою "Нового каналу"
  Ведучий розповів, як на них з коханою зійшла "лавина"
Ведучий розповів, як на них з коханою зійшла "лавина"

Ведучі реаліті "У кого більше", яке транслює "Новий канал", влаштували романтичну вечерю, запалили свічки та почали дивитися фільм "Еверест".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Суцільний сумбур". Ведучий працював в одному з найбільших ресторанів світу

"Дивитися фільми ми любимо на великому екрані, тож і тут увімкнули проектор. У кульмінаційний момент у стрічці, де на виснажених людей сунеться з гори сильна лавина, я розумію, що чую цю лавину і в нас. На екрані і навколо нас водночас з'явився незрозумілий шум. А потім – різка тиша. Я напружився, Оля налякалася, ми підірвалися з ліжка й пішли до дверей. Боячись, щоб нас не привалило снігом, Оля визирнула на вулицю. Там ми побачили, що під дверима лежить велика купа снігу. Спочатку не зрозуміли, що сталось, а потім здогадалися й розреготалися. Оскільки наш будинок – у формі кулі, то сніг довго на ньому не лежатиме. І от, коли його вага стала критичною, він просто звалився з даху вниз. Найцікавіше, що так співпало: лавина зійшла у фільмі і, можна сказати, тут. Тепер сміємося, що в нас був, напевно, найкращий 5D-кінотеатр у житті", - поділився ведучий.

Ведучі Ольга Манько та Максим Узол показали незвичайний будинок у Карпатах. У черговому випуску свого YouTube-блогу вони розповідали про різні локації та розваги в Карпатах.

Зараз ви читаєте новину «"Найреалістичніший кінотеатр". Тревел-блогери згадали курйозний випадок у Карпатах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі