вівторок, 19 березня 2024 18:45

Автобусні тури на море 2024: підбір путівок з ANEX Tour
PROMO

  Путівки на найкращі курорти Чорного моря та Середземномор'я можна купити онлайн на сайті турагенції АНЕКС Тур.
Путівки на найкращі курорти Чорного моря та Середземномор'я можна купити онлайн на сайті турагенції АНЕКС Тур.

Відпустка на море - це заряд вітаміну D на цілий рік; мікс фітонцидів та солоного бризу; міцний імунітет, здоровий сон та чиста шкіра після купання у наповненій мінералами морській воді. Недорогі автобусні тури на море вже у продажу. Путівки на найкращі курорти Чорного моря та Середземномор'я можна купити онлайн на сайті турагенції АНЕКС Тур. На що звернути увагу при покупці автобусного туру на морі сезону 2024 року?

Екскурсії та пляжний відпочинок: типи автобусних турів

Туроператори України пропонують кілька варіантів автобусних турів:

  1. екскурсійні з насиченою програмою огляду визначних пам'яток;
  2. пляжні автобусні – пакетна пропозиція з включеним у ціну трансфером, проживанням у готелі та туристичною страховкою;
  3. комбіновані – поєднання екскурсійної програми та відпочинку на морі;
  4. авторські групові з походами в гори, експедиціями до важкодоступних місць, екстремальними розвагами.

Найпопулярніші та недорогі пляжні автобусні тури на море. Знайти путівки на сайті турагенції АНЕКС тур легко: вибрати місто виїзду та країну, вказати дати виїзду, кількість туристів та тривалість відпустки.

Як вибрати країну для автобусного туру на море

Вибирайте країну з урахуванням тривалості переїзду, курорту, типу пляжу та ціни путівки. Туроператори формують групові автобусні тури із проживанням у готелях на найпопулярніших курортах країн.

Популярні напрямки автобусних турів сезону 2024:

  1. Болгарія та Румунія. Чорне море. Близько, недорого, чудова інфраструктура для відпочинку з дітьми. Ціна туру на тиждень відпочинку удвох стартує від 16 000 грн.
  2. Греція та Туреччина. Егейське та Середземне море. Ціна путівок на 15-50% дорожча. У топі тури у готелі включено 3-5*.
  3. Хорватія, Чорногорія, Албанія, Італія. Адріатичне та Іонічне море, береги від широких піщаних мілин до бухт у скелях із смарагдовою водою. Ціна туру в готель зі сніданками на 25-70% вища за чорноморські курорти.
  4. Іспанія, східні курорти в районі Барселони. Середземне море, європейський стандарт готельного сервісу. Вартість путівки дорожча на 30-80%.

Визначте найближче місто виїзду, приєднатися до групи можна за маршрутом.

  Варто вибирати готель на 1-3 лінії від моря
Варто вибирати готель на 1-3 лінії від моря

Як вибрати готель для вдалого автобусного туру на море

В онлайн каталозі турагенції АНЕКС Тур є детальний опис готелю, фотографії та точне розташування на карті. Використовуйте фільтри для пошуку готелів на 1 лінії або VIP,

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Літній Єгипет 2023: найкращі ідеї для відпустки з ANEX Tour

На що звернути увагу при купівлі путівки до пляжного готелю:

  1. чи включено до ціни проживання користування парасольками та шезлонгами на пляжі або це оплачується додатково;
  2. харчування - ні, сніданки, два або три рази на день, все включено, ультра все включено;
  3. чи є в готелі басейни, СПА, спортзал, дитячий клуб;
  4. чи входить в ціну номеру користування кондиціонером, сейфом, міні-баром, феном.

Варто вибирати готель на 1-3 лінії від моря, поруч із набережними, парками, торговельно-розважальними центрами. Екскурсії та водні активності туристи обирають та оплачують самостійно після прибуття на курорт.

Як дістатися з комфортом автобусом на море

Використовуйте можливість за додаткову плату купити місця у перших рядах салону автобуса. У деяких типах автобусів перші ряди мають комфортну відстань між кріслами, сидіння мають широкий кут нахилу. Місце туриста фіксується у ваучері при покупці путівки.

Автобуси для пляжних турів до країн Європи мають сертифікати безпеки ЄС. Більшість салонів оснащені Wi-Fi, розетками для підзарядки гаджетів, працює клімат контроль. Групу на всьому маршруті супроводжують два водії та гід.

Єгипетські курорти працюють у режимі нон-стоп, багато туристів вважають за краще проводити літо на Червоному морі. Вигідні літні тури в Єгипет з Польщі легко купити онлайн на сайті турагенція АНЕКС Тур. Купівля путівки без візиту до офісу, з будь-якої точки України та Польщі.

Зараз ви читаєте новину «Автобусні тури на море 2024: підбір путівок з ANEX Tour». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі