вівторок, 04 липня 2023 17:43

Літній Єгипет 2023: найкращі ідеї для відпустки з ANEX Tour

Єгипетські курорти працюють у режимі нон-стоп, багато туристів вважають за краще проводити літо на Червоному морі. Вигідні літні тури в Єгипет з Польщі легко купити онлайн на сайті турагенція АНЕКС Тур. Купівля путівки без візиту до офісу, з будь-якої точки України та Польщі.

  Багато туристів вважають за краще проводити літо на Червоному морі. Фото: ANEX Tour
Багато туристів вважають за краще проводити літо на Червоному морі. Фото: ANEX Tour

Літній дайвінг у Шарм ель Шейху

Влітку в заповіднику Рас Мохаммед знімають науково-популярні фільми найбільші медіа-групи світу: вода очистилася від мікроводоростей, стала абсолютно прозорою. 150 видів коралів, тисячі видів підводної фауни, сотні зручних місць для занурення: південні дайв-споти входять до десятки найкращих у світі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ANEX Tour: як купити онлайн тур з Кишинева в Туреччину - інструкція для українців

До заповідника щодня відправляються екскурсії зі всіх готелів Шарм ель Шейха. Добратися до курорту просто: окрім Кишинева, Варшави та Катовіце з липня до Шарм ель Шейха запущені рейси з польського Жешува.

Райські острови Хургади

Коротка морська прогулянка на катері – і туристи потрапляють у особливий світ безлюдних островів із прохолодним бризом та зручними для купання лагунами.

Найкращі екскурсії з Хургади на острови:

острів Немо – новинка сезону, зона відпочинку з фотолокаціями, навісами, школою підводного плавання, рестораном на острові Великий Гіфтун

Paradise Island – популярний піщаний пляж на райському острові, оточений кораловими садами;

Orange bay – єгипетські Мальдіви з білим піском, блакитною водою, ідеальними для купання дітей широкими мілинами;

Утопія - острів, що зникає під час припливів.

У програми турів включені зупинки у відкритому морі для снорклінгу, обов'язково візьміть повнолицеву маску.

Екскурсії у Великому Єгипетському музеї

Довгоочікуваний грандіозний проект вартістю 1 мільярд доларів повністю завершено. З помпою перевезені мумії фараонів з Каїрського музею до нових корпусів на плато Гіза, чекають на відвідувачів 5000 експонатів із гробниці Тутанхамона. Офіційне відкриття заплановане на кінець 2023 року, але за попереднім записом музей проводить екскурсії у тестовому режимі. У приміщеннях приємне очищене прохолодне повітря.

Ель Гуна – венеціанська казка на північ від Хургади

Прекрасне місце для відпустки у Єгипті. Унікальний проект Самі Савіріса перетворив на морський оазис 20 островів та лагуни Червоного моря. Елітний курорт з гольф-полями, яхт-клубом, бухтою дельфінів, кораловими садами, променадами, романтичними містками та готелями різного типу. Ель Гуну за приватність, безпеку та прохолоду цінують європейські селебріті.

Круїз по Нілу з Хургади

Річкова прохолода та кондиціоновані каюти, цікава анімація, смачна їжа та насичена екскурсійна програма. Варто заздалегідь запланувати круїз тривалістю кілька днів із відвідуванням храмів Луксора, Карнака, Абу-Сімбел, острову Філе; включити річкові пригоди до бюджету відпустки у Єгипті.

Для літнього відпочинку в Єгипті вибирайте готелі високого класу із сучасною системою клімат-контролю в номерах та ресторанах. Чим більше пальм та зелені на території готелю – тим прохолодніше шлях до моря.

Відпочинок на морі багато хто відкладав. Вже сниться край моря з прозорою водою, високі гори Кемера, піратські кораблі Сіде та набережна Аланії? Вигідні путівки в Туреччину з Польщі вже доступні на сайті турагенції ANEX Tour.

Зараз ви читаєте новину «Літній Єгипет 2023: найкращі ідеї для відпустки з ANEX Tour». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі