четвер, 28 травня 2020 05:10

Тассотті не покине Шевченка

Німець Ральф Рангнік — новий директор італійського "Мілана" — кличе до клубу Мауро Тассотті, помічника Андрія Шевченка у збірній України. Але навряд чи помічник Шевченка, який ставить у національній команді оборону, погодиться на пропозицію Рангніка.

Тассотті — італієць, воліє жити вдома, в Мілані. Крім того, нині незрозумілі фінансові можливості української асоціації футболу. "Мілан" не розкошує, але має міцного власника, американську компанію "Елліотт", готову платити тому ж Рангніку 6 млн євро на рік.

Але Тассотті зобов'язаний Андрієві Шевченку. Він 34 роки віддав "Мілану" як гравець і тренер, а 2015-го виявився непотрібним. Саме головний тренер збірної України знову запропонував роботу легенді "Мілана". І той довів, що не втратив навички: Португалія, чемпіон Європи з Кріштіану Роналду, забила нам тільки одного разу за два матчі. І то — з сумнівного пенальті.

Врешті, "Мілан" не кличе Тассотті на посаду головного тренера, якої він завжди хотів, але пропозиції на підвищення не дочекався.

І він знає, що прихід Рангніка уже усунув з клубу легенд — Звонимира Бобана та Паоло Мальдіні. Вони не потрібні німцеві для роботи. Тільки для замирення з уболівальниками і виконання представницьких функцій.

Тассотті — уже член команди Андрія Шевченка. Обоє хочуть знову до "Мілана". Але обставини складаються проти цього. Не біда: якщо успіх збірної України у відборі на Євро буде розвинений безпосередньо у фінальній частині, робота в топклубах для обох знайдеться.

Зараз ви читаєте новину «Тассотті не покине Шевченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі