понеділок, 26 жовтня 2009 17:08

На дії "Дніпра" вплинула відсутність Назаренка

Поєдинок "Дніпро"–"Динамо" для "ГПУ" коментує заслужений тренер України Олександр Іщенко, 56 років.

Причини поразки "Дніпра"?

— Травма Назаренка. Без нього нікому було спрямовувати розвиток атак "Дніпра". Калиниченко непогано виконує стандарти, але в ході позиційної атаки він не настільки вправний диспетчер, як Сергій. Вилучення Пашаєва ж спрямувало азарт "Дніпра" в інший бік. А по-справжньому спортивної злості господарі не продемонстрували. Хоча назагал хочу підкреслити, що в Безсонова добротна команда.

Порівняно з міланським матчем проти "Інтера", тренер киян Валерій Газзаєв посадив на лаву запасних Мілевського, перевів Шевченка в напад, а на місце правого півзахисника випустив Гусєва. Як це вплинуло на гру киян?

— Як на мене, Мілевський не надто вдало зіграв у Мілані. До того ж він застуджений. Гусєв дав необхідну швидкість на фланзі, а Шева в Дніпропетровську, хоч і діяв достатньо глибоко в атаці, все одно встигав загострювати ситуацію. Узагалі по матчу слід відзначити зваженість гри "Динамо. Навіть у більшості команда не форсувала події, діяла розумно першим номером. Посилили гру і заміни Газзаєва.

Зараз ви читаєте новину «На дії "Дніпра" вплинула відсутність Назаренка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі