середа, 08 серпня 2007 15:43

Моджі вважає, що "Ювентус" буде п"ятим

Колишній генеральний директор італійського "Ювентуса" Лучано Моджі, 70 років, у інтерв"ю італійській пресі розповів про телефонні переговори з керівниками суддівського корпусу Італії. Пізніше їх перехопили правоохоронні органи країни. "Ювентус" змушений був провести минулий сезон у першій лізі, а самого Моджі відсторонили від футболу.

— Віце-президент "Мілана" Адріано Галліані дзвонив П"єрлуїджі Колліні, який тоді був арбітром, а згодом отримав посаду голови департаменту з призначення арбітрів на матчі. Чому я не можу подзвонити Паоло Бергамо (колишній керівник суддівського комітету Італії. — "ГПУ"), якого знаю 30 років? Нічого кримінального в тих розмовах не було. "Інтер" не прослуховували, бо один із керівників "Телекому Італії" — ключовий акціонер чемпіона Італії.

Моджі каже, що проблеми "Юве" почалися зі смертю колишніх власників, братів Аньєллі, і внутрішньою боротьбою за владу. На його думку, у наступному чемпіонаті першим фінішує "Інтер". За ним — "Рома", "Мілан" та "Фіорентина".

— "Ювентус" буде п"ятим, — вважає Моджі.

Зараз ви читаєте новину «Моджі вважає, що "Ювентус" буде п"ятим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі