вівторок, 30 жовтня 2012 05:00

Легіонери "Металіста" чекали, доки розтане сніг

Українські команди перемогли в третьому турі Ліги Європи. "Металіст" здолав на виїзді норвезький "Русенборг" — 2:1, а "Дніпро" вдома був сильнішим за італійський "Наполі" — 3:1.

Харків'яни у Норвегії перший тайм грали під час заметілі. Теплолюбиві африканці й південноамериканці "Металіста" відразу відчули дискомфорт. Вони боялися падати на холодне поле стадіону "Леркендаль". Найбільше помилявся захисник Папа Ґуйе. На початку другого тайму харків'яни пропустили. Ближче до кінця гри сніг на полі остаточно розтанув. "Металіст" почав забивати. За 10 хв. до фінального свистка Марлос зрівняв рахунок, а на 89-й хвилині Клейтон Шав'єр майстерно виконав штрафний.

"Дніпро" вдома зіграв дуже агресивно. У першій атаці Федецький забив найшвидший гол "Дніпра" в єврокубках. Увесь перший тайм українці пресингували. "Наполі" виставив на гру другий склад. Дублери неаполітанців не витримували постійного тиску дніпропетровців і помилялися. Наслідком цього став другий гол, який забив Матеус. Лише у другому таймі за неаполітанців вийшли грати зіркові Кавані, Пандев та Інлер. "Наполі" затис "Дніпро" на його половині поля. Українці перейшли на контратаки. В одній з них Джуліано довів рахунок до 3:0. Кавані з пенальті один гол сквитав.

Зараз ви читаєте новину «Легіонери "Металіста" чекали, доки розтане сніг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі