понеділок, 25 грудня 2006 10:12

Зірки фігурного катання виступили у шоу Загороднюка

Вчора у київському Палаці спорту завершився тиждень фігурного катання. Розпочав його у понеділок Ілля Авербух своїм шоу "Льодова симфонія". У неділю публіку радував уже чемпіон Європи, українець В"ячеслав Загороднюк, 34 роки.

Те, що побачили глядачі у Палаці спорту, цілком виправдало назву шоу - "Магія на льоду". Були і лазерне та піротехнічне шоу, і виступ легендарної німецької групи "Чингіз Хан", і, звичайно, виступи самих фігуристів.

Серед учасників шоу були олімпійські чемпіони Оксана Баюл, Віктор Петренко, Ілля Кулик, Олена Бережна та Антон Сіхарулідзе, шестиразова чемпіонка Європи Сурія Боналі, канадець Гарі Біком, акробати на льоду Володимир Беседін та Олексій Поліщук та зірка Лас-Вегаса Ірина Григорян. Завершував виступи чудовою ліричною композицією організатор і ведучий В"ячеслав Загороднюк.

Учасники шоу залишилися задоволеними і пообіцяли знову повернутися до Києва.

- Зі Славіком знайомі давно. Лише приємні враження один про одного, - розповідає Ілля Кулик. - Організація на дуже високому рівні. Чудово зроблена сцена. Прекрасне світло. Публіка теж добре підтримує. Шкода, що не встигну подивитися місто. Мій літак затримався, і я з аеропорту відразу приїхав сюди. А вранці уже треба повертатися.

Зараз ви читаєте новину «Зірки фігурного катання виступили у шоу Загороднюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі