неділя, 08 квітня 2012 11:21

"Зоря" вирвала перемогу у матчі з "Чорноморцем"

"Зоря" вирвала перемогу у матчі з "Чорноморцем"
"Зоря" і "Чорноморець" завершили суботню програму матчів ФОТО: zarya-lugansk.com

Матчем в Одесі завершилася суботня програма ігор 26-го туру української прем'єр-ліги. Місцевий "Чорноморець" не зумів уникнути поразки від "Зорі", програвши луганській команді з рахунком 2:3.

Гості вийшли вперед вже на дев'ятій хвилині стараннями Павла Худзіка, а в середині першого тайму Сито Рієра не використав вірну можливість відігратися, влучивши у штангу з пенальті.

Свій гол "моряки" забили за чверть години до закінчення матчу - Віталій Балашов був точний при виконанні другого призначеного 11-метрового, але слідом гості знайшли в собі сили на другий забитий гол.

У компенсований арбітром час Леонардо Велозо відмінним ударом з дальньої дистанції подарував господарям надію на порятунок, а перед фінальним свистком другий гол Сергія Ференчака приніс "Зорі" перемогу в Одесі, повідомляє Чемпионат.com.

Чорноморець - Зоря - 2:3 (0:1, 2:2)

Голи: 0:1 - Худзік (9), 1:1 - Балашов (75, пенальті), 1:2 - Ференчак (86), 2:2 - Велозо (90), 2:3 - Ференчак (90).

ЧОРНОМОРЕЦЬ: Безотосний, Велозо, Бергер, Шиманек, Лео Матос, К. Ковальчук (Силантьєв, 73), Донець (Бобко, 88), Політило, Бакай (Балашов, 46), Рієра, Бурдужан.

ЗОРЯ: Постранський, Ярмаш, Вернидуб (Аддо, 64), Шуньїч, Ігнятієвіч, М. Іг. Білий, Грицай, Каменюка, Ідахор, Худзік (Родич, 57), Ліпартія (Ференчак, 78).

Попередження: Рієра (12), Шуньїч (15), Вернидуб (22), Бурдужан (56), М. Іг. Білий (65), Каменюка (73), Ярмаш (74), Велозо (90).

Зараз ви читаєте новину «"Зоря" вирвала перемогу у матчі з "Чорноморцем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі