вівторок, 16 лютого 2016 12:05

Знання мов точно не зашкодить - Павелко про Шевченка у збірній

Знання мов точно не зашкодить - Павелко про Шевченка у збірній
Андрій Павелко

Сьогодні легенда українського футболу і володар Золотого м'яча-2004 Андрій Шевченко офіційно був представлений помічником Михайла Фоменка у збірній України.

Згадаємо, що з цього приводу говорив президент Федерації футболу України Андрій Павелко два тижні тому в ефірі радіо "Вести".

"Найголовніша філософія цього питання повинна бути одна: весь тренерський склад, який привів нашу збірну вперше до фінальної частини чемпіонату Європи, зобов'язаний працювати і у фінальній частині. А хто в якому ракурсі - це вже друге питання. Нехай головний тренер визначає.

Друге, і в цьому ми з Михайлом Івановичем повністю зійшлися, необхідно задіяти всіх фахівців в Україні, за кордоном, для того, щоб наша збірна якнайкраще підійшла до фінальної частини. Тому що в нас остання підготовка до фінальної частини була в 2005-2006 році, коли наша збірна вийшла у фінальну частину Кубка світу в Німеччині.

Сьогодні ми маємо абсолютно інші можливості по-перше - щодо залучення фахівців до штабу, як до адміністративного, так і до тренерського, щоб посилити цей штаб. Назвемо так, нікого не ображаючи, для якіснішої підготовки нашої збірної. Я думаю, що в цьому всі зійдуться. Андрій Шевченко посилити зможе чи не зможе?

Я думаю, кожен уболівальник зможе для себе відповісти на таке запитання. Моя думка, що знання його мов, історія його роботи в різних тренерських складах, причому в одних з найсильніших у світовому футболі, думаю, що точно не зашкодить. Але, вирішувати - Михайлу Івановичу. У тому числі і за іншими напрямами, які необхідно на цей період для збірної посилювати", - сказав Павелко.

Додамо, що посаду тренера збірної Андрію Шевченку пропонували ще за Анатолія Конькова.

Зараз ви читаєте новину «Знання мов точно не зашкодить - Павелко про Шевченка у збірній». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі