четвер, 18 січня 2024 14:44

Згадаємо, як Циганський король обзивав та провокував українського боксера

  17 лютого 2024 року буде відомо, хто стане абсолютним чемпіоном світу з боксу
17 лютого 2024 року буде відомо, хто стане абсолютним чемпіоном світу з боксу

17 лютого 2024 року Олександр Усик та британський боксер Тайсон Ф'юрі проведуть головний бій цього року. Бійці зустрінуться на Kingdom Arena в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. Переможець цього поєдинку заволодіє усіма чотирма основними поясами у суперважкій вазі та стане абсолютним чемпіоном світу з боксу. Ні для кого не секрет, що Фʼюрі - провокатор та великий майстер треш-току у боксі. Уже кілька років він це використовує з метою тиску на Усика. Однак Олександр ментально сильний спортсмен, тому ми впевнені, що із цією психологічною атакою він впорається успішно. Нагадаємо найбільш образливі та брудні вислови, які використовував Циганський король на адресу українського боксера.

Цікавіші новини боксу та спорту на порталі XSPORT.

"Маленьке лайно"

Мабуть, всі фанати боксу пам'ятають, що за останні кілька років Усик та Фʼюрі вже кілька разів пробували організувати очний поєдинок, але ці спроби закінчувалися нічим.

Навесні 2023-го чергові перемовини зайшли у глухий кут, попри те, що команда Усика постійно йшла на поступки. Проте Циганському королю навіть цього було мало, бій так і не відбувся.

  Тайсона Фʼюрі називають найодіознішим боксером світу та одним із головних антагоністів у сучасному спорті
Тайсона Фʼюрі називають найодіознішим боксером світу та одним із головних антагоністів у сучасному спорті

"Усик, ти справжнє маленьке лайно. Ти пучеокий, зубастий, потворний маленький щурячий виродок. Весь тиждень благав мене, як маленька дівчинка. А коли в тебе з'явилася можливість, ти відмовився. Ти маленький боягуз", - так Тайсон у своєму зверненні відреагував на скасування поєдинку.

Знаємо як працює треш-ток, але така агресивна та брудна бравада на адресу українця виглядала дуже недоречною та ганебною. Навіщо було так відверто звинуватити Усика, якщо навіть Ф'юрі-старший розповідав про список божевільних вимог сина. Чого тільки коштує розподіл гонорарів "30 на 70" на користь Тайсона.

"Український бомж та симулянт"

Чергову порцію помиїв Фʼюрі вилив на українця після його крайньої перемоги над британцем Даніелем Дюбуа. Усик тоді нокаутував опонента у дев'ятому раунді.

"Я не зацікавлений у бою з Усиком. Він маленький український бомж. Усик - маленький придурок. Він катався по рингу наче його вдарили нижче пояса, хоча удар припав у гумку на шортах", - такими словами Фʼюрі прокоментував момент, коли Дюбуа вдарив Олександра нижче пояса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суперкомп'ютер визначив переможця бою Усик - Ф'юрі

Крім того, ексцентричний британець назвав українця "маленькою дівчинкою" та симулянтом. Аргументація щодо цих звинувачень вийшла не дуже змістовна:

"Я 15 років у професійному боксі. Це не був удар нижче пояса", - заявив Тайсон і додав, що його неодноразово сильно били нижче пояса, але він ніколи не "катався по рингу".

"Потворний хлопчик, ковбаса"

Образи британця за весь цей час були дуже різноманітними. Фʼюрі не посоромився навіть насміхатися із зовнішності свого опонента, адже сам Фʼюрі страждає від зайвої ваги…і це лише перше, що спадає на думку. Проте це не завадило йому видати цей нахабний спіч:

"Ковбаса, ковбаса! Усик - ковбаса. Потворний хлопчик, ти потворний чоловічок. Потворний маленький ковбасник".

   Олександр Усик збирається відповісти за образи Ф' юрі у рингу
Олександр Усик збирається відповісти за образи Ф' юрі у рингу

У відповідь команда українця прокричала: "Приходьте спробувати ковбасу. Приходьте спробувати!"

"У нього немає особистості"

Окрім образ щодо зовнішності британець ще й неодноразово говорив, що Усик нецікавий персонаж у світі боксу в медійному плані.

"Фанати хочуть побачити цей бій. Якщо гроші будуть хороші, ми зробимо це. А інакше навіщо мені з ним битися? У нього немає особистості, просто щербатий виродок", - сказав Ф'юрі.

"Карлик-бодібілдер"

Проте одна із найбільш епічних словесних перепалок між чемпіонами світу відбулася після того, як британець переміг Чісору технічним нокаутом у десятому раунді того поєдинку. Після бою Ф'юрі закричав у мікрофон:

"Де Олександр Усик, цей кролик, ти будеш наступним!"

Українець, який перебував у залі, підійшов до рингу і з посмішкою на обличчі вислухав емоційну промову Ф'юрі, який назвав українця "карликом-бодібілдером" і пообіцяв "списати" Олександра. Усик лише посміхався, показуючи, що такі психологічні трюки не спрацюють.

  Усик не піддається на провокації британця
Усик не піддається на провокації британця

"Ти можеш сміятися зараз, але я покінчу з тобою" - закінчив Ф'юрі.

Ці випадки яскраво демонструють, чому Тайсона Фʼюрі називають найодіознішим боксером світу та одним із головних антагоністів у сучасному спорті. Усик на всі ці провокації поки не піддається і поводить себе дуже гідно. Він знає, що вступати з британцем у словесні дебати немає сенсу, адже Олександр збирається відповісти у рингу.

Колишній чемпіон UFC Френсіс Нганну вважає, що своїм поєдинком з володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі фактично скасував чемпіонський бій між британцем та Олександром Усиком, який мав відбутися у квітні цього року.

Нганну стверджує, що Ф'юрі обрав для поєдинку саме його. Про це повідомляє Boxing Scene.

Зараз ви читаєте новину «Згадаємо, як Циганський король обзивав та провокував українського боксера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі