четвер, 03 жовтня 2024 17:55

Десь через два-три роки: Роналду сказав, де завершить футбольну кар'єру

Десь через два-три роки: Роналду сказав, де завершить футбольну кар'єру
Кріштіану Роналду - португальський футболіст, нападник, капітан саудівського клубу "Ан-Наср" і збірної Португалії. Фото: Facebook.com/Cristiano

Нападник футбольного клуб "Аль-Наср" і збірної Португалії Кріштіану Роналду швидше за все завершить кар'єру у саудівському клубі.

Про слова Роналду повідомили BBC.

"Не знаю, чи скоро я піду на пенсію, десь через два-три роки, але, швидше за все, я піду на пенсію тут, в Аль-Насрі. Більше неважливо, чи я найкращий гравець у світі, чи ні, мене це більше не стосується", - заявив Роналду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Троє українців потрапили у п'ятірку найкращих боксерів надважкої ваги у XXI столітті

"Для гравця чудово забивати голи, але для мене важливіше, щоб команда перемагала. Я звик бити рекорди і більше не женуся за ними", - сказав футболіст.

Роналду заявив, що найголовніше для нього зараз - "насолоджуватися грою і допомагати "Аль-Насру" та товаришам по команді перемагати".

39-річний Кріштіану Роналду є найкращим бомбардиром чемпіонатів Європи - 14 голів за 24 матчі. Зокрема 11 із них - на груповому етапі кожного з шести різних розіграшів континентальної першості.

Однак на Євро-2024 Роналду вдалось оформити лише асист, окрім забитих м'ячів у серії післяматчевих пенальті.

Він забив 130 голів у складі збірної Португалії. Наразі форвард очолює рейтинг найкращих бомбардирів країн. Аргентинський футболіст Ліонель Мессі перебуває на другому місці - 108 голів.

Зараз ви читаєте новину «Десь через два-три роки: Роналду сказав, де завершить футбольну кар'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі