середа, 02 жовтня 2024 21:55

Другий тур Ліги чемпіонів для "Шахтаря" завершився розгромом

Другий тур Ліги чемпіонів для "Шахтаря" завершився розгромом
"Шахтар" програв "Аталанті" у другому турі Ліги чемпіонів. Фото: Facebook.com/fcshakhtar

"Шахтар" програв "Аталанті" у другого турі основного етапу Ліги чемпіонів.

Матч на стадіоні "Арена Ауф Шальке" у німецькому Гельзенкірхені завершився із рахунком 0:3 на користь "Аталанти". Про це повідомили "Суспільне Спорт".

Італійці відкрили рахунок на 21-й хвилині матчу: нападник Адемола Лукман віддав передачу у штрафний майданчик на захисника Берата Джимсіті, який забив гол. На 39-й хвилині, італійці могли зрівнювати рахунок, але ворота врятував Дмитро Різник.

Однак донеччани пропустили другий гол наприкінці першого тайму. На 44-й хвилині захисник Сеад Колашинац асистував Лукману, який з меж штрафного майданчика в один дотик пробив у нижній лівий кут воріт. На перерву команди йшли за рахунку 0:2, при цьому "Шахтар" не здійснив за весь тайм жодного удару.

На 48-й хвилині "Аталанта" збільшила перевагу до трьох м'ячів. Давіде Дзаппакоста виконав вдалу навісну передачу в штрафний майданчик. Рауль Белланова головою спрямував м'яч у правий кут воріт повз голкіпера.

Попри те, що у другому таймі "Шахтар" більше загострював ситуації біля воріт суперника, донеччани не змогли змінити рахунок. Фінальний свисток зафіксував перемогу "Аталанти".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після перемоги над Ф'юрі у травні Усик залишається найкращим боксером у світі - рейтинг

Наразі у таблиці Ліги чемпіонів "Шахтар" посідає 25-те місце.

Клуб втратив позицію у топ-24 за рахунок більшої кількості пропущених.

У третьому турі "Шахтар" на виїзді зіграє проти "Арсеналу". Гра відбудеться 22 жовтня.

18 вересня "Шахтар" зіграв унічию з "Болоньєю" у першому матчі сезону Ліги чемпіонів. Матч завершився із рахунком 0:0.

У новому розіграші ЛЧ замість групового етапу команди виступатимуть у єдиній лізі. Перші вісім команд за підсумками всіх матчів вийдуть до 1/8 фіналу, а ще 16 команд зустрінуться у стикових поєдинках. Клуби нижче 24 місця завершать боротьбу в єврокубках.

Зараз ви читаєте новину «Другий тур Ліги чемпіонів для "Шахтаря" завершився розгромом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі