понеділок, 30 вересня 2024 13:22

Матч "Шахтар" - "Аталанта": де і коли дивитися

Матч "Шахтар" - "Аталанта": де і коли дивитися
Поєдинок "Шахтар" — "Аталанта" відбудеться 2 жовтня. Фото: volynnews.com

Донецький "Шахтар" 2 жовтня зустрінеться із "Аталантою" з італійського Бергамо в другому турі основного раунду Ліги чемпіонів 2024/25.

Матч розпочнеться о 19:45 за київським часом у німецькому Гельзенкірхені, повідомляє "РБК-Україна".

Поєдинок прийматиме "Фельтінс-Арена". Матчі "Шахтаря" у Лізі чемпіонів у цифровому мовленні T2 не транслюватимуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оприлюднили календар матчів "Шахтаря" у Лізі чемпіонів

Усі поєдинки загального етапу головного єврокубка на території України покаже офіційний транслятор турніру - платформа MEGOGO. У прямому ефірі матч буде доступний у передплатах "Максимальна" та "Спорт".

Перед поєдинком в Юнацькій лізі УЄФА зустрінуться команди U-19. Цей матч безкоштовно можна переглянути на телеканалі "MEGOGO Спорт" у цифровому мовленні T2 і кабельних мережах. Старт поєдинку запланований на 15:00.

У стартовому турі Ліги чемпіонів "гірники" розписали нульову нічию з італійською "Болоньєю". Георгій Судаков не реалізував одинадцятиметровий. Натомість "Аталанта" з тим же рахунком завершила протистояння з лондонським "Арсеналом".

У матчі "Шахтар" - "Атланта" букмекери віддають перевагу донеччанам. Коефіцієнт на перемогу "Шахтаря" - 5,10, на нічию - 4,00, а на перемогу "Аталанти" - 1,72.

Найбільш вірогідним точним рахунком поєдинку букмекери вважають нічию 1:1 з коефіцієнтом 6,70.

Зараз ви читаєте новину «Матч "Шахтар" - "Аталанта": де і коли дивитися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі