вівторок, 24 жовтня 2023 09:25

Ексчемпіон UFC розповів, як "скасував бій" Усика з Ф'юрі

Ексчемпіон UFC розповів, як "скасував бій" Усика з Ф'юрі
Колишній чемпіон UFC Френсіс Нганну висловився про бій Усика з Ф'юрі. Фото: gettyimages.com

Колишній чемпіон UFC Френсіс Нганну вважає, що своїм поєдинком з володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі фактично скасував чемпіонський бій між британцем та Олександром Усиком, який мав відбутися у квітні цього року.

Нганну стверджує, що Ф'юрі обрав для поєдинку саме його. Про це повідомляє Boxing Scene.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомий тренер поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку Усик - Ф'юрі

"Якщо поглянути на це під правильним кутом, то Фʼюрі мав битися з Усиком навіть раніше, ніж зі мною - ще у квітні. Але я фактично скасував цей поєдинок, тому що Тайсон спочатку обрав мене. Отже, бій Фʼюрі - Нганну є значно масштабнішою подією, ніж бій Фʼюрі — Усик", - сказав Нганну.

Він також каже, що якщо травмує Ф'юрі перед битвою за звання абсолютного чемпіона з Усиком, то це буде не його проблема.

"Мені насправді байдуже, що робитиме Тайсон після бою зі мною - битиметься з Усиком чи ще з кимось. Якщо Ф'юрі отримає якусь травму чи програє мені - це їхня проблема, а не моя. Я думаю лише про своє майбутнє. Я також планую проводити й надалі поєдинки. Наприклад, я битимуся у ПФЛ на початку наступного року. Ми ще не оголошували про це, але я збираюся цим зайнятися", - додав Нганну.

Бій із Ф'юрі він проведе 28 жовтня у Саудівській Аравії.

Володар поясів WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик (21−0, 14 КО) проведе поєдинок із чемпіоном WBC у надважкій вазі Тайсоном Ф'юрі (33−0−1, 24 KO).

Об'єднаний чемпіонський бій відбудеться у Саудівській Аравії в Ріяді. За інформацією ESPN він має пройти у грудні 2023-го чи у січні 2024 року.

Зараз ви читаєте новину «Ексчемпіон UFC розповів, як "скасував бій" Усика з Ф'юрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі