неділя, 17 травня 2009 10:45

Збірну Македонії очолить новий тренер, але не Блохін

Збірну Македонії очолить новий тренер, але не Блохін

Національна команда Македонії отримала нового тренера. Ним став Мірсад Йонуз, який в даний момент працює з молодіжною збірною. Таким чином чутки, що македонців може очолити Олег Блохін не підтвердився. Та і на п"ять тисяч євро на місяць, які отримуватиме Йонуз, екс-тренер збірної України і ФК "Москва" навряд чи б погодився.

Керівництво Македонської федерації футболу (FFM) прийняло рішення, що на посту тренера національної команди Сречко Катанеца замінить Мірсад Йонуз. Як повідомив президент ФФМ Харалампіє Хаджірістевскі, договір з Йонузом діятиме до кінця відбірного циклу чемпіонату світу 2010 року.

І за цю роботу отримає річну зарплату Катанеца, тобто п"ять тисяч євро на місяць. Це дозволить Йонузу стати найбільш високооплачуваним тренером Македонії. Дебют нового тренера відбудеться 6-го червня в Скопьє в поєдинку з Норвегією.

Під керівництвом українця ФК "Москва" зайняла в чемпіонаті Росії 2008 року лише дев"яте місце і вибула в першому раунді Кубка УЄФА, що категорично не влаштувало керівників команди.

До "Москви" Блохін очолював збірну України. Під його керівництвом наша команда вийшла у фінальну частину чемпіонату світу 2006 року і там дійшла до чвертьфіналу, де програла майбутнім переможцям турніру.

За матеріалами terrikon.dn.ua, "Gazeta.ua"

Зараз ви читаєте новину «Збірну Македонії очолить новий тренер, але не Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі